Instagram/bruluccas
Instagram/bruluccas
INSTA-FAMOUS

Αυτή η γυναίκα έγινε διάσημη στο Instagram για τη σιλουέτα που έκανε τρώγοντας burger


Ο κόσμος του Instagram είναι μαγικός.

Βλέπουμε υπέροχα, καλοσχηματισμένα κορμιά, υγιεινά φαγητά, πολυτελή σπίτια κτλ.

Ωστόσο, η Μπρούνα Λούκας έκανε κάτι διαφορετικό.

Η 23χρονη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μετακόμισε στην Καλιφόρνια πριν τρία χρόνια και δούλεψε σε πολλά φαστφουντάδικα.

Το 2017 μια φωτογραφία της που ψήνει φαγητό φορώντας το κάτω μέρος ενός μπικίνι έγινε viral στο Instagram και οι followers της αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Εταιρίες την προσέγγισαν για πληρωμένα posts από όπου έβγαλε χρήματα. 

Έτσι, η νεαρή Βραζιλιάνα παραιτήθηκε από την παλιά της δουλειά και άρχισε να έχει εισόδημα με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, λάνσαρε σειρά μπικίνι με τις αδερφές της. 

Δούλεψε πολύ σκληρά για τη σιλουέτα της και την δουλειά της.

«Έχω καλά γονίδια, αλλά τα αθλήματα και το γυμναστήριο με βοήθησαν να φτιάξω το σώμα μου». Έχει πράσινη ζώνη στο ζίου ζίτσου και αντέγραψε την προπόνηση της μητέρας της από τα 15 της.

Η Μπρούνα έκανε μια αντισυμβατική γυμναστική. Προπονείται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Κάνει εναλλαγές στο πάνω και κάτω μέρος του σώματος κάθε μέρα.

 

Another one.. 4x8 | 3x6 more weight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bru (@bruluccas) στις 12 Ιαν, 2018 στις 9:19 πμ PST

Όταν προπονεί το κάτω μέρος, γυμνάζει γλουτούς και πόδια. Κάνει 4 διαφορετικά είδη squat με μπάρα. Τρία σετ με 15 επαναλήψεις το καθένα.

Το μυστικό της είναι να κινείς πολύ αργά και να σφίγγεις τους γλουτούς. Μετά από 40 λεπτά, φοράει το μαγιό της και κάνει κολύμπι για 30 λεπτά, ενώ ακόμη κάνει μαθήματα χορού.

Δεν κάνει σκληρή διατροφή όπως θα πιστεύαμε. Τρώει πίτσες, μπέργκερ, τηγανιτές πατάτες, τάκος, παγωτά και πολλά άλλα που ποστάρει στο Instagram της.

 

Pinche bruna!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bru (@bruluccas) στις 1 Μάι, 2018 στις 1:52 μμ PDT

Έτσι έγινε διάσημη στο Instagram για το πλούσιο σε καμπύλες σώμα της αλλά ταυτόχρονα γυμνασμένο.