Little Book: Ενα παιδικό βιβλιοπωλείο, παιχνιδιάρικο και ανήσυχο στο Χαλάνδρι | 0 bovary.gr
Little Book: Ενα παιδικό βιβλιοπωλείο, παιχνιδιάρικο και ανήσυχο στο Χαλάνδρι | 0 bovary.gr
23|07|2018 15:26
SHARE
LITTLE BOOK

Little Book: Ενα παιδικό βιβλιοπωλείο, παιχνιδιάρικο και ανήσυχο στο Χαλάνδρι


Το Little Book είναι ένα αμιγώς Παιδικό Βιβλιοπωλείο, παιχνιδιάρικο και ανήσυχο συνάμα, που άνοιξε τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 2017 στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Είναι ένας χώρος φιλόξενος, άνετος, που θυμίζει περισσότερο έκθεση βιβλίου παρά "φορτωμένη" βιβλιοθήκη. Ένας χώρος φωτεινός, όπου το βιβλίο μπορεί να "ανασάνει" και ο αναγνώστης να καθίσει αναπαυτικά να ξεφυλλίσει με την ησυχία του βιβλία. Και το βασικότερο: ένας χώρος φιλικός προς το παιδί, σχεδιασμένος στην κλίμακά του.

Με στόχο τη στήριξη του ποιοτικού παιδικού βιβλίου και την προώθηση της ανάγνωσης, διοργανώνουμε, σχεδόν σε μηνιαία βάση, δράσεις και εκδηλώσεις με αφορμή και άξονα το βιβλίο (διαδραστικές ή μη αναγνώσεις, παρουσιάσεις, δραματοποιήσεις, συμμετοχικές δραστηριότητες κα), ώστε οι νέοι, εκκολαπτόμενοι αναγνώστες να μυηθούν στο μαγικό κόσμο της ανάγνωσης αλλά και να έρθουν σε επαφή με το χώρο του βιβλιοπωλείου, ένα ζωντανό για τον αναγνώστη χώρο όπου μπορούν να καθίσουν, να ξεφυλλίσουν βιβλία, να συγκρίνουν, να επιλέξουν ή να απορρίψουν, να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και απόψεις.

Στο Little Book οι μικροί βιβλιόφιλοι μπορούν να βρουν προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, για ηλικίες από 0 έως και περ. 14 ετών, από τους κατεξοχήν γνωστούς αλλά και από πολλούς - είτε νέους είτε παλαιότερους - μικρότερους αλλά αξιόλογους εκδοτικούς οίκους. Περαν της προσωπικής μελέτης & έρευνας, για την επιλογή πολλών από τους τίτλους που διαθέτουμε αλλά και για τις προτάσεις μας προς τους αναγνώστες, έχουμε ενημερωθεί σχετικά τόσο από εκδοτικούς οίκους και συγγραφείς όσο και από εκπαιδευτικούς & ψυχολόγους.

Little Book

Χαϊμαντά 35, 15234 Χαλάνδρι

Τηλ. 2106855404

e-mail : info@littlebook.gr

url : www.littlebook.gr

facebook : https://www.facebook.com/littlebookgr

instagram : @littlebookgr