Το μυστικό για να μην πονούν τα πόδια σου όταν φοράς τακούνια | 0 bovary.gr
Το μυστικό για να μην πονούν τα πόδια σου όταν φοράς τακούνια | 0 bovary.gr
ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΕΣ ΓΟΒΕΣ

Το μυστικό για να μην πονούν τα πόδια σου όταν φοράς τακούνια


Τα ψηλοτάκουνα είναι φετίχ μεγάλης μερίδας γυναικών. Προσδίδουν ακαταμάχητη γοητεία στην εμφάνισή τους, κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακριά και λεπτά. Οι ψηλοτάκουνες γόβες δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την άνεση.

Από κάποιο σημείο και μετά, ο πόνος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του με αποτέλεσμα να έρχεται η ανυπομονησία για την ώρα που η γυναίκα θα τις βγάλει από τα πόδια της. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία υπάρχει ένα μυστικό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σας επιτρέψει να φοράτε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα χωρίς να υποφέρετε.

Κάθε φορά, λοιπόν, που ψηλοτάκουνες γόβες θα συνοδέψουν την εμφάνισή σας μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Πριν φορέσετε τα ψηλοτάκουνα, βάλτε τα πόδια σας κάτω από κρύο νερό. Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει μερικά λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε τα και απλώστε μια ενυδατική λοσιόν και πριν προλάβει να απορροφηθεί από το δέρμα σας, φορέστε τα παπούτσια σας.

Η λοσιόν θα βοηθήσει το πόδι να μην τραυματιστεί από τυχόν σκληρά σημεία του παπουτσιού και η υγρασία θα το κρατά απαλό.