Ενα 24ωρο στην ζωή μιας sex editor - Μιλώντας όλη μέρα για σεξ  | 0 bovary.gr
Ενα 24ωρο στην ζωή μιας sex editor - Μιλώντας όλη μέρα για σεξ | 0 bovary.gr
SEX EDITOR

Ενα 24ωρο στην ζωή μιας sex editor - Μιλώντας όλη μέρα για σεξ


“Sex editor” είναι ο δημοσιογράφος για σχέσεις και σεξ, όπως beauty και fashion editor είναι ο δημοσιογράφος για θέματα ομορφιάς και μόδας, αντίστοιχα. Για ένα τόσο λεπτό θέμα όσο είναι η σεξουαλική υγεία απαιτούνται έρευνα και γνώσεις και το να μιλάς για σεξ δίνοντας κατευθύνσεις χωρίς να προσβάλλεις, να αγχώσεις, να μειώσεις τον αποδέκτη δεν είναι τελικά τόσο απλό.

Η Γκέμα Άσκχαμ είναι sex editor. Πώς άραγε είναι η ζωή ενός ανθρώπου που το θεματικό κέντρο της κύριας καθημερινής του απασχόλησης είναι το sex; Τι σημαίνει πραγματικά να είσαι sex editor και πώς είναι ένα τυπικό 24ωρο του;

“Το πιο συχνό πράγμα για το οποίο με ρωτάνε είναι αν το κρεβάτι μου είναι γεμάτο από sex toys και αν το να γράφω συνεχώς για σεξ με κάνει να θέλω να κάνω συνεχώς σεξ” λέει η Γκέμα.

6:30 πμ: Με το πρωινό μου ξύπνημα τσεκάρω το Instagram (βλέπω όμορφα πράγματα) και το inbox του email μου (είναι πάλι γεμάτο). Tα spam email είναι απίστευτα. Έκπτωση για Viagra. Ένας νεκρός συγγενής μου από την Iνδία μου αφήνει εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα όμως βλέπω ότι πολλοί μου ζητούν λεπτομέρειες για να κάνουν σεξ με τρία ή και τέσσερα άτομα...

8:00 πμ: Δουλεύω από το σπίτι. Στις κουζίνες των περισσότερων, το τραπέζι έχει σημειώματα όπως “Γάλα” ή “Καθαριστήριο”. Εμένα έχει “ξυρισμένο αιδοίο” ή άλλα τέτοιους είδους θέματα για τα οποία θέλω να θυμηθώ να γράψω. Το 90% των θεμάτων έρχεται ως απόρροια της κουβέντας που κάνω με φίλους μου. Και όλα έχουν κοινή συνισταμένη: “Κάνω σεξ σωστά;” ή “Ποιο είναι το στανταρντ για να αρέσω σε έναν άνδρα”.

12μμ. Συνάντηση με πλασιέ. Έχει να μου δείξει δονητές και τους απλώνει στο τραπέζι. Κάθε εβδομάδα έχω συνάντηση με κάποιον που επίσης ασχολείται με το sex σε επαγγελματικό επίπεδο. Πχ μπορεί να είναι κάποιος ιδιοκτήτης sex shop.

3μμ: Ψάχνω θεματολογία για το επόμενο άρθρο μου που θα αφορά δονητές... για άνδρες. Τα sex toys δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση.

4μμ: ωστος, όταν ακούει “sex editor” αμέσως με θεωρεί φίλη στην οποία μπορεί να εμπιστευτεί τα πάντα. Οι άνδρες ρωτούν συνεχώς το ίδιο πράγμα: Πώς μπορώ να κάνω την γυναίκα να θέλει κι άλλο sex για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εγώ πάντα απαντώ με προσπάθεια. Μια σεξολόγος μου είχε δώσει μια υπέροχη συμβουλή. Το καλό σεξ συνδέεται με την προσοχή στον άλλο, τα κοπλιμέντα, την εκτίμηση. Δεν είναι μόνο τι κρατάς μέσα στο παντελόνι σου. Είναι τι κρατάς μέσα σου.

7μμ: Πηγαίνω για ποτό για να κάνω ένα διάλειμμα από την δουλειά. Όταν ήμουν μόνη, οι άνδρες φίλοι μου με “πείραζαν” και μου έλεγαν “Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι;” “Θες να τεστάρουμε μαζί κάτι;”. Τώρα μέσα σε λίγα λεπτά ακόμα και ένας άγνωστος, όταν ακούει “sex editor” αμέσως με θεωρεί φίλη στην οποία μπορεί να εμπιστευτεί τα πάντα. Οι άνδρες ρωτούν συνεχώς το ίδιο πράγμα: Πώς μπορώ να κάνω την γυναίκα να θέλει κι άλλο sex για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εγώ πάντα απαντώ με προσπάθεια. Μια σεξολόγος μου είχε δώσει μια υπέροχη συμβουλή. Το καλό σεξ συνδέεται με την προσοχή στον άλλο, τα κοπλιμέντα, την εκτίμηση. Δεν είναι μόνο τι κρατάς μέσα στο παντελόνι σου. Είναι τι κρατάς μέσα σου.

10μμ: Σεξ εγώ; Η αλήθεια είναι ότι όταν όλη μέρα μιλάς για σεξ είναι σαν να μιλάς όλη μέρα για burger και όταν πας να φας να έχεις ήδη χορτάσει. Ευτυχώς βέβαια, η φυσική επαφή μπορεί να ξεπεράσει την πνευματική. Έχω όμως πολλή δουλειά να κάνω απόψε. Το κουτί με τα προφυλακτικά που έχω απέναντί μου μπορεί να περιμένει.

Η Γκέμα Άσκχαμ είναι sex editor του Glamour