Unsplash/Huy Phan
Unsplash/Huy Phan
DATING

Τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για έναν άνδρα στο τρίτο ραντεβού για να δεις «πού πάει»


Τα πρώτα ραντεβού είναι πάντα αμήχανα. Ίσως δεν πάνε και τόσο καλά, όσο θα θέλαμε.

Συγχωρείται όμως γιατί, είπαμε, είναι πρώτο ραντεβού.

Από το δεύτερο ραντεβού, όμως, τα πράγματα (πρέπει να) αλλάζουν!

Τότε αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, αν σου αρέσει ή όχι και αν πάει παρακάτω. 

Στο τρίτο, όμως, πρέπει και οι δύο να ξέρετε τι θέλετε. 

Νιώθεις πιο άνετα, έχεις μάθει πράγματα για τον άλλον και ξέρεις τι θέλει από εσένα.

«Στο dating, το τρίτο ραντεβού αποτελεί ορόσημο», αναφέρει η Susan Trombetti, matchmaker και CEO του Exclusive Matchmaking στο Elite Daily. 

Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει μαζί του πρέπει να το δείξει, να το πει, να μάθει περισσότερα για σένα, εφόσον περνάτε και οι δύο καλά.

Unsplash/Wiktor Karkocha
Unsplash/Wiktor Karkocha

Πριν, όμως, αποφασίσεις να κάνεις αυτό το άτομο μέρος της ζωής σου, οι ειδικοί προτείνουν να δεις αν ισχύουν 4 βασικά πράγματα μέχρι το τέλος του τρίτου ραντεβού:

Αν απολαμβάνεις την παρέα του

Απλό αλλά βασικό. Περνάς καλά ή δεν βλέπεις την ώρα να φύγεις; Αν ανησυχείς αν έχετε αρκετά κοινά, μάλλον έχεις την απάντηση. 

Αν θα είναι εδώ στο προσεχές μέλλον

Μήπως μετακομίζει, ζει ή δουλεύει σε άλλη πόλη ή χώρα; Τότε, όσο κι αν σου αρέσει και του αρέσεις, τα πράγματα δυσκολεύουν. Σκέψου του δύο φορές πριν δεσμευτείς ή επενδύσεις συναισθηματικά. 

Unsplash/Allefvinicius
Unsplash/Allefvinicius

Αν υπάρχει προοπτική για κάτι μακροχρόνιο

Η χημεία με έναν άνδρα στηρίζεται σε πολλά πράγματα, από την πρώτη σπίθα μέχρι κάτι πιο βαθύ και συναισθηματικό. Έως το τέλος του τρίτου ραντεβού θα καταλάβεις αν η έλξη είναι ουσιαστική και υπάρχει σύνδεση. Η χημεία είναι κάτι περισσότερο από σαρκική έλξη και μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Αν θέλετε τα ίδια πράγματα

Είναι σημαντικό θα έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες επιθυμίες. Αν κάποιος ξέρει ότι δεν θέλει σχέση ή κάτι ακόμη πιο σοβαρό, πρέπει να το ξεκαθαρίσει ώστε να δείτε τι ακριβώς θέλετε να γίνει. 

Αν περάσει το τεστ, είστε σε καλό δρόμο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί και θα ευχαριστείς τον εαυτό σου, που θα κερδίσεις χρόνο!

Unsplash/Toa Heftiba
Unsplash/Toa Heftiba