Hot Stone: Μασάζ με καυτές πέτρες, πού θα σε βοηθήσει | 0 bovary.gr
Hot Stone: Μασάζ με καυτές πέτρες, πού θα σε βοηθήσει | 0 bovary.gr
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ

Hot Stone: Μασάζ με καυτές πέτρες, πού θα σε βοηθήσει


Οι άνθρωποι τείνουμε να ακουμπάμε με τα χέρια μας απαλά το σημείο στο σώμα μας όπου νιώθουμε πόνο. Η κίνηση αυτή, αν και γίνεται αυθόρμητα, ίσως και ενστικτωδώς αποτελεί για πολλούς απόδειξη πως το μασάζ παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή και την ευεξία μας από τα αρχαία κιόλας χρόνια.

Γενικότερα, ένα ποιοτικό και καλό μασάζ που πραγματοποιείται από ειδικούς έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στην χαλάρωση όσο και στη μείωση του άγχους, ενώ απομακρύνει τοξίνες, ανακουφίζει από πόνους, απαλύνει τις εντάσεις και διευκολύνει τη λεμφική κυκλοφορία. Μάλιστα, πολλοί το έχουν καθιερώσει ως τρόπο ζωής. Επίσης, θεωρείται μια φυσική θεραπεία στις χρόνιες παθήσεις.

Εμείς πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα και συνδυάζουμε τις ιδιότητες του μασάζ με αυτές των ζεστών λίθων ή αλλιώς την τεχνική του hot stone massage. Άλλωστε το φθινόπωρο και ο χειμώνας ενδείκνυνται για λίγη ζεστασιά!

Η φύση στο σώμα σου

Το συγκεκριμένο μασάζ μπορείς να το ζητήσεις σε εξειδικευμένα σπα και κέντρα περιποίησης. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι ηφαιστειογενείς και λειτουργούν τόσο χαλαρωτικά για το σώμα, όσο και θεραπευτικά- κατά των πονοκεφάλων, του πόνου στους μύες, της αϋπνίας ακόμα και της κατάθλιψης.

Αποτοξινώνουν τον οργανισμό και επιταχύνουν χάρη στη θερμότητα το μεταβολισμό, δηλαδή συμβάλλουν στο αδυνάτισμα.

Πέρα από τα παραπάνω, το μασάζ με ζεστές πέτρες αναζωογονεί το ίδιο το πνεύμα και τις αισθήσεις, αφού η ζεστασιά στο σώμα γίνεται αμέσως αισθητή, γιατί συνδυάζεται με αιθέριο έλαιο και έτσι αυτή μεταφέρεται σε όλο το σώμα μέσω της θερμικής αγωγιμότητας.

Κλείσε το ραντεβού σου και κάνε δώρο στον εαυτό σου μια συνεδρία που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε χαλαρώσει!