10 άνδρες περιγράφουν το καλύτερο και το χειρότερο sex που έχουν κάνει ποτέ | 0 bovary.gr
10 άνδρες περιγράφουν το καλύτερο και το χειρότερο sex που έχουν κάνει ποτέ | 0 bovary.gr
EROTIC STORIES

10 άνδρες περιγράφουν το καλύτερο και το χειρότερο sex που έχουν κάνει ποτέ


Στο sex δεν υπάρχουν συνταγές και οδηγίες χρήσεις. Το sex που μπορεί να θεωρεί απολαυστικό για τον ένα, μπορεί να θεωρηθεί βαρετό για τον άλλον και αντίστροφα. 10 άνδρες εξομολογούνται την πιο συναρπαστική και την πιο failed εμπειρία sex που θυμούνται ακόμα.

Από τα λεγόμενά τους, φαίνεται ότι τελικά η συνταγή για επιτυχημένο sex έχει υλικά τον αυθορμητισμό και το αφοπλιστικό αίσθημα της κατανόησης των αναγκών του ενός και του άλλου. Από την άλλη, το sex είναι μια πλήρης αποτυχία όταν δεν έχει ίχνος τρυφερότητας ή γίνεται χωρίς όρεξη. Ας μιλήσουν οι ίδιοι.

“Η καλύτερη εμπειρία sex που είχα συνέβη μια βραδιά όπως όλες οι άλλες. Ξύπνησα ξαφνικά με το κορίτσι μου πάνω μου. Κανένας δεν είπε τίποτα. Το επόμενο πρωί το sex έμοιαζε με όνειρο. Ένιωθα πιο κοντά της, από ποτέ”. Peter, 32 ετών, γραφίστας.

“Έκανα το καλύτερο sex με την γυναίκα μου μετά από μια πολύ έντονη στιγμή γέλιου. Γελούσαμε σαν μικρά παιδιά. Έπειτα κοιταχτήκαμε στα μάτια και είδαμε ότι ερχόταν κάτι που δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε”. Robert, 28 ετών.

“Την πρώτη φορά που έκανα sex με το κορίτσι μου, μου είπε “Πώς μπορείς να με ξέρεις τόσο καλά;”. Έμοιαζε σοκαρισμένη που μπορούσα να της κάνω ό,τι ακριβώς ήθελε. Αυτό που μου είπε με απογείωσε”. Εric, 34 ετών.

“Κάθε ζευγάρι μπορεί να κάνει καλό σεξ, αλλά αυτό που μετράει για μένα είναι να συζητάς γι’αυτό, ακόμα και να γελάς με αυτό. Μια από τις πιο αστείες και απολαυστικές στιγμές ήταν όταν ο σκύλος μου εισέβαλε στο δωμάτιο την ώρα που έκανα σεξ με το κορίτσι μου και εκείνη άρχισε να φωνάζει. Έπειτα βάλαμε κι οι δύο τα γέλια. Μετά κάναμε σεξ με ακόμα μεγαλύτερη ένταση γιατί τα γέλια μας είχαν χαλαρώσει”. Rob, 32 ετών

“Πριν από χρόνια, ζούσα με την γυναίκα μου σε ένα πολύ μικρό σπίτι, τόσο που δεν μας ενέπνεε να κάνουμε σεξ. Ένα βράδυ πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και μείναμε στο κρεβάτι για 24 ώρες. Απολαύσαμε ο ένας τον άλλον, όπως δεν το είχαμε κάνει για μήνες”. Aaron, 30 ετών, δικηγόρος.

“Η γυναίκα μου κι εγώ κάναμε σεξ στο γραφείο του αφεντικού μας όταν όλοι είχαν φύγει. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γραφείο του, θέλουμε να βάλουμε τα γέλια”. Μichael, 33 ετών, φωτογράφος.

“Δεν είχαμε κάνει sex για δύο εβδομάδες γιατί και οι δύο ήμασταν εξουθενωμένοι και στρεσαρισμένοι από τις δουλειές μας. Αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό και το γεύμα διήρκησε τρεις ώρες. Πηγαίνοντας στο σπίτι με ταξί, με καβάλησε και κάναμε σεξ αργά αλλά απολαυστικά. Αγοράσαμε ένα μαγνητάκι – ταξί και το βάλαμε στο ψυγείο μας. Γελάμε κάθε φορά που το βλέπουμε”. Ian,33 ετών, προγραμματιστής

“Πάντα ήθελα να κάνω sex στο πάτωμα της κουζίνας. Kανόνισα να γίνει ένα βράδυ. Άρπαξα το κορίτσι μου και το έριξα χάμω. To θέμα είναι ότι δεν είχαμε καθαρίσει το πάτωμα και όλη η βρωμιά ήρθε πάνω μας”. Alex, 37 ετών, λογιστής.

“Κάναμε one night stand στην παραλία, όταν ξαφνικά άρχισαν να μας τσιμπάνε κουνούπια με μανία. Όχι ένα και δύο, αλλά σμήνος. Δεν ήθελα να χαλάσω τη στιγμή, αλλά είχα τουλάχιστον 50 τσιμπήματα στην πλάτη μου και σε άλλα... ακατάλληλα μέρη!”. Dan, 32 ετών, συγγραφέας.

“Αποφασίσαμε να αλείψουμε μέλι ο ένας στον άλλον. Ήταν μια καταστροφή. Μέλι στο κρεβάτι, μέλι στα μαλλιά μας. Το μαξιλάρι ήταν τρύπιο, άρχισαν να βγαίνουν πούπουλα που κόλλησαν πάνω μας”. David, 27 ετών, ερευνητής.