Τροφές που ξεμπλοκάρουν το μεταβολισμό σου από το πρωί | 0 bovary.gr
Τροφές που ξεμπλοκάρουν το μεταβολισμό σου από το πρωί | 0 bovary.gr
ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τροφές που ξεμπλοκάρουν το μεταβολισμό σου από το πρωί


Σε ευρύ πλαίσιο οι άνθρωποι έχουν συνδεδεμένη στο μυαλό τους τη μείωση του σωματικού τους βάρους με αυστηρά “όχι” και “μη” σε πολλές τροφές.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα για να χάσει κανείς κιλά πρέπει να προσλαμβάνει περισσότερες θερμίδες από εκείνες που δύναται να κάψει ο οργανισμός.

Και για να το πετύχεις αυτό η ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι το Α και το Ω, γιατί ο μεταβολισμός λειτουργεί σαν προσωπικός σου γυμναστής που δουλεύει ασταμάτητα, όταν τον ξυπνήσεις την ίδια ώρα που ξυπνάς κι εσύ, δηλαδή το πρωί!

Διάβασε τα παρακάτω και τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

  • Οι πρωτεΐνες παίζουν σπουδαίο ρόλο σε μια ισορροπημένη διατροφή και στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Τα αυγά είναι μια ιδανική επιλογή, που δεν σου προσθέτουν περιττές θερμίδες, ενώ σε χορταίνουν και επίσης συμβάλλουν στην καύση του λίπους.
  • Τι κι αν ξεκινούσες παραδοσιακά τη μέρα σου με ένα μπολ δημητριακών; Ήρθε η στιγμή να το αντικαταστήσεις με νιφάδες βρώμης, μια πολύ ελαφριά τροφή που σε χορταίνει για πολλές ώρες. Συνδύασε τη βρώμη με χυμό πορτοκαλιού και μέλι ή με γιαούρτι και σταφίδες.
  • Αισθάνεσαι εθισμένη στον καφέ; Κάνε το μεταβολισμό να καίει περισσότερες θερμίδες πίνοντας αντί για το αγαπημένο σου αυτό ρόφημα, πράσινο τσάι.