5 λόγοι που μια όμορφη μπορεί να βγει με έναν άσχημο -Και το αντίθετο | 0 bovary.gr
5 λόγοι που μια όμορφη μπορεί να βγει με έναν άσχημο -Και το αντίθετο | 0 bovary.gr
24|10|2016 17:08
SHARE
Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

5 λόγοι που μια όμορφη μπορεί να βγει με έναν άσχημο -Και το αντίθετο


Ας μιλήσουμε ειλικρινά: Τους έχεις δει στον δρόμο. Ζευγάρια που εμφανισιακά δεν ταιριάζουν καθόλου.

Ο ένας είναι ψηλός και κούκλος λες και τον γέννησαν αρχαίοι θεοί και η άλλη κοντή και μέτρια σε πρόσωπο. Υπάρχει και το αντίθετο, η κούκλα με στιλ και «αέρα» και ο τύπος που ψάχνεις να δεις αν έχει κάτι.

Τότε σκέφτεσαι γιατί ορισμένοι βγαίνουν με κάποιον που δεν είναι τόσο όμορφος και ελκυστικός, όπως αυτοί; Με την metro.co.uk να δίνει απαντήσεις.

Εχουν τέλεια προσωπικότητα

Μπορεί να μην είναι πανέμορφος/η αλλά μαζί τους αισθάνονται υπέροχα και άνετα. Είναι πραγματικά αστείοι, έξυπνοι και τους φροντίζουν συνέχεια.

Κάνουν θεϊκό σεξ

Μπορεί εμφανισιακά να μην είναι «θεοί», αλλά στο κρεβάτι είναι άλλο πράγμα. Ξέρουν τι να κάνουν, πότε να το κάνουν, δημιουργώντας μια άλλη εντελώς κατάσταση.

Εχουν πολλά κοινά

Είναι η αγάπη σας στον ίδιο συγγραφέα, αγωνίζεστε για τον ίδιο σκοπό, είστε και οι δύο vegetarian.  Το σίγουρο είναι πως έχετε τα ίδια γούστα και σας αρέσει να είστε μαζί, όταν τα απολαμβάνετε.

Είναι πλούσιοι

Ναι, οκ εδώ πάμε σε μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που κοιτούν το πορτοφόλι του άλλου όταν ψάχνουν σύντροφο. Είναι αρκετά εύκολο σε όμορφους εμφανισιακά ανθρώπους να «κολλήσουν» σε κάποιον που η εξωτερική του εμφάνιση δεν είναι το ατού του.

Οι όμορφοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση

Ωρα για αντίστροφη ψυχολογία. Μπορεί να είναι όμορφοι, αλλά δεν το ξέρουν. Αν πιστεύουν πως είναι μέτριοι θα στραφούν σε κάποιον της ίδιας κλίμακας.

Εκεί έξω, ωστόσο, αυτό που πρέπει να βλέπει ο καθένας είναι ευτυχισμένα ζευγάρι ή μη, με την ομορφιά να είναι ένας δευτερεύων λόγος που τελικά μένει ένας άντρας ή μια γυναίκα με το ταίρι του. Το «κλικ» που σου κάνει ο άλλος να είναι καθαρά υποκειμενικό.