Τρία λιποδιαλυτικά ροφήματα, πιο αποτελεσματικά από το νερό με το λεμόνι | 0 bovary.gr
Τρία λιποδιαλυτικά ροφήματα, πιο αποτελεσματικά από το νερό με το λεμόνι | 0 bovary.gr
ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Τρία λιποδιαλυτικά ροφήματα, πιο αποτελεσματικά από το νερό με το λεμόνι


Διαρκώς διαμαρτυρόμαστε για την εξωτερική μας εμφάνιση και τα κιλά μας. Μπαίνουμε σε mood αποτοξίνωσης, εμπιστευόμαστε τις συμβουλές ενός διατροφολόγου, σπεύδουμε να εφαρμόσουμε φίλτρα αδυνατίσματος, όπως το γνωστό « νερό και λεμόνι», που πολλοί άνθρωποι πίνουν κάθε πρωί, πριν καν ετοιμάσουν το πρωινό τους.

Η ισορροπημένη διατροφή είναι σίγουρα ο κανόνας για να αποκτήσεις μια λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα «μαγικά» ροφήματα, που υπόσχονται πραγματικά αποτελέσματα ως προς την καύση του λίπους και αφήνουν χιλιόμετρα πίσω αυτό με το λεμόνι.

Εμείς σου προτείνουμε να αλλάξεις αυτά που πίνεις στην καθημερινότητά σου και θα μας θυμηθείς!

  • Πράσινο τσάι

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι πέρα για πέρα γνωστές και οι έρευνες υποστηρίζουν, πως όσοι άνθρωποι πίνουν πράσινο τσάι αντί για νερό, μειώνουν το βάρος τους κατά περίπου 3 κιλά ανά μήνα, ενώ χάνουν και πόντους από την περιφέρεια.

  • Καφές

Ο σκέτος καφές πριν τη γυμναστική σου δίνει τη δυνατότητα – δυο με τρεις κούπες- να πυροδοτήσεις τον οργανισμό σου με ενέργεια και να ασκηθείς περισσότερο, άρα να κάψεις περισσότερες θερμίδες.

  • Παγάκια

Πιες νερό με πολλά παγάκια, καθώς εκτιμάται πως τα κρύα ροφήματα προτρέπουν το σώμα σου να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια ώστε να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σε φυσιολογικά επίπεδα, άρα στους 36.6 κι έτσι, καις 100 θερμίδες περισσότερες τη μέρα.