Τα αυγά είναι ένα από τα πιο απλά και αγαπημένα μας πιάτα.
Τα τρώμε από το πρωινό και το brunch μας μέχρι το βράδυ ενώ κάνουν και πολύ καλό στην υγεία μας.
Αυγά μάτια, ποσέ, Μπένεντικτ, scrambled, ομελέτα κ.α. έχουμε άπειρες επιλογές για να τα απολαύσουμε.
Διαβάζοντας στο Internet, πέσαμε πάνω σε ένα άρθρο που μας έκανε να αναθεωρήσουμε όσα ξέραμε έως τώρα για τα αυγά!
Από ότι φαίνεται, τόσο καιρό σπάγαμε τα αυγά με λάθος τρόπο!
Κι όμως, υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος!
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να σπάμε το αυγό στην άκρη του μπολ, του τηγανιού ή οποιουδήποτε σκεύους χρησιμοποιούσαμε.
Είναι η κλασσική κίνηση πριν μαγειρέψουμε το αυγό μας με οποιοδήποτε τρόπο.