shutterstock.com
shutterstock.com
SEX GAME

Σεξ: 4 πράγματα που δεν ήξερες ότι μισούν οι άντρες


Στη σεξουλική ζωή των ζευγαριών επικρατεί ο μύθος που θέλει τον άντρα απολύτως ικανοποιημένο μετά από κάθε επαφή και αυτό μονάχα επειδή οι οργασμοί του είναι δεδομένοι αλλά και πιο συχνοί συγριτικά με αυτούς των γυναικών.

Αν μέχρι τώρα πορευόσουν λοιπόν με την παραπάνω ιδέα, ερχόμαστε εμείς για να σου πούμε, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς οι άντρες απογοητεύονται το ίδιο εύκολα στο σεξ, αλλά αυτό συνδέεται με τη γενικότερη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν κάποια «dont's» που αν εσύ ξεχαστείς και πέσεις στην παγίδα τους, το πιο πιθανό είναι να τον ξενερώσεις, αλλά μην περιμένεις να σου το εκφράσει.

Για το λόγο αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σε προετοιμάσουμε ώστε να λάβεις όλα τα προληπτικά μέτρα που χρειάζεσαι:

  • Για να ερεθίσεις έναν άντρα δεν αρκεί να ανοίξεις απλά το πουκάμισο του, να βγάλεις τα ρούχα σου και να αφεθείς στη διάθεση του χωρίς να εκφράσεις ποτέ ούτε μια κουβέντα για όσα σου κάνει ή όσα αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή. Με λίγα λόγια, ποιος είπε ότι μια μουγκή σύντροφος είναι ελκυστική και ποθητή; Δεν είσαι άψυχο ον! Μίλα του, αν χρειαστεί ακόμα και βρώμικα.
  • Πολλές φορές νομίζεις ότι το μόριο του άντρα εξυψώνεται στο λεπτό, χωρίς καμία προσπάθεια κι αν πάλι για κάποιο λόγο τον διακόψεις και του..πέσει, τότε αρκεί ένα φιλί για να τον επαναφέρεις στο ύψος του. Σίγουρα, τα παιχνίδια είναι μέσα στο πλάνο, αλλά δεν υπάρχει κανένας διακόπτης που τον πατάς και ανάβει ή σβήνει όποτε θέλεις. Αν έχεις αρχίσει το ερωτικό παιχνίδι, μην το σταματάς για κανέναν άσχετο λόγο ( πχ επειδή χτύπησε το τηλέφωνο σου).
  • «Το μέγεθος μετράει». Οκ, μην του το δείξεις ότι δεν είναι αυτό που φανταζόσουν, όταν πια τον δεις μπροστά σου όπως τον γέννησε η μητέρα του, γιατί πρώτον θα τον αδικήσεις – περί ορέξεως – και δεύτερον, θα τον απογοητεύσεις όσο δεν φαντάζεσαι. Άλλωστε δεν ευθύνεται ο ίδιος για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα! Σημειώνω επίσης ότι και η γλώσσα του σώματος σου ή η αρνητική διάθεση σου κατά τη διάρκεια του σεξ – και αφού δεις ότι δεν είναι πλούσια τα ελέη του- εύκολα αναγνωρίζονται από εκείνον, για αυτό μην τον εκνευρίζεις.
  • Τέλος, ένα από τα βασικά πράγματα που μισούν στο κρεβάτι είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες που τείνεις να αναφέρεις την ώρα της επαφής ή που σε κάνουν περισσότερο διστακτική παρά τολμηρή στο παιχνίδι αυτό.