To πλύσιμο των ρούχων είναι πια μια εύκολη υπόθεση | 0 bovary.gr
To πλύσιμο των ρούχων είναι πια μια εύκολη υπόθεση | 0 bovary.gr
07|12|2016 16:00
SHARE
LG

To πλύσιμο των ρούχων είναι πια μια εύκολη υπόθεση


Είναι κάποιες μέρες που με κάνουν να ασφυκτιώ από τις υποχρεώσεις.Το σπίτι μου είναι πάντα το καταφύγιό μου.Με ξεκουράζει και με αποφορτίζει από την ένταση της ημέρας.Ως εδώ όλα καλά.

Το πράγμα αλλάζει όταν αυτό δεν είναι τακτοποιημένο κι εγώ λείπω όλη μέρα από αυτό  χωρίς να έχω την παραμικρή βοήθεια για την καθαριότητά του. Κάπου μεταξύ απόγνωσης και απελπισίας, έβαλα στη ζωή μου την λέξη «οργάνωση» που απεδείχθη σωτήρια. Η σωστή οργάνωση στο πώς θα καθαρίσουμε το σπίτι μας, μας γλιτώνει από άγχος και περιττή κούραση και μένει #ΧronosGiaEmena

Πλέον βάζω χρονικό όριο για κάθε πράγμα που κάνω και με την βοήθεια του ρολογιού δεν ξεπερνώ το χρόνο που έχω ορίσει. Το πλύσιμο των ρούχων πάντοτε ήταν «βραχνάς» για μένα. Οι πλύσεις έρχονταν η μία μετά την άλλη. Είμαι μέλος πολυμελούς οικογένειας και είναι φυσικό να συσσωρεύονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά ρούχα για πλύσιμο.

Για κάθε πρόβλημα, όμως, βρίσκεται πάντα η κατάλληλη λύση αρκεί να γίνει σωστή έρευνα. Η τεχνολογία TurboWash™ της LG Electronics θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων και αυτό γιατί προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε λιγότερο από μία ώρα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό και χρόνο για μένα που  «πνίγομαι» μέσα στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Ενδιαφέρον έχει ότι χάρη στο σύστημα ‘Jet Spray’ που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα ρούχα είναι πεντακάθαρα σε 59 μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι αν παραλείψεις να βάλεις κάποια άπλυτα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, απλά μπορείς να πατήσεις το κουμπί «Παύση» και να προσθέσεις όποιο ρούχο θέλεις. Όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις, η πόρτα μπορεί να ανοίξει αμέσως – μετά από περίπου 3 δευτ. κατά τη διάρκεια της πλύσης. Και όλα γίνονται παιχνίδι.

Η αίσθηση ενός πεντακάθαρου σπιτιού είναι ανεκτίμητη. Το να διατηρηθεί ένα σπίτι καθαρό θέλει προσπάθεια και απαιτεί σκληρή δουλειά. Δεν χρειάζεται όμως να εξαντλήσε κάθε φορά για να έχεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί εσένα και την οικογένειά σου. Οργάνωση, σωστός προγραμματισμός, λίγη βοήθεια, αποφασιστικότητα και θέληση θα σε βοηθήσουν.