«Γιατί το σεξ όταν προσπαθούσα να κάνω παιδί, ήταν το καλύτερο που έχω κάνει» | 0 bovary.gr
«Γιατί το σεξ όταν προσπαθούσα να κάνω παιδί, ήταν το καλύτερο που έχω κάνει» | 0 bovary.gr
SEX STORIES

«Γιατί το σεξ όταν προσπαθούσα να κάνω παιδί, ήταν το καλύτερο που έχω κάνει»


Το σεξ είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής αλλά και η αιτία που ήρθαμε στον κόσμο. 

Η προσπάθεια για την απόκτηση παιδιού δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Τα ζευγάρια που λαχταρούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους περνούν πολλές φορές από δοκιμασίες που τους κάνουν να χάνουν το κουράγιο τους. Όμως, όταν χάσεις το κουράγιο σου χάνεται και η πιθανότητα να αποκτήσεις παιδί. Μια από τις γυναίκες που προσπάθησαν να αποκτήσουν παιδί με δυσκολία, η Ceilidhe, εξομολογείται στο romper.com την ερωτική εμπειρία με τον σύζυγό της όταν επεδίωκαν την απόκτηση παιδιού. Το σεξ εκείνη την περίοδο ήταν το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ.

«Εχω κάνει στη ζωή μου σεξ έχοντας πιει, σεξ από βαρεμάρα, ρομαντικό σεξ, σεξ από συζυγική υποχρέωση. Αλλά το σεξ για να αποκτήσω παιδί ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Αφορμή για αυτή μου την εξομολόγηση στάθηκε η Alexa PenaVega από το Dancing with the Stars που μίλησε για το παθιασμένο σεξ με τον σύζυγό της, Carlos PenaVega, όταν προσπαθούσε να συλλάβει μωρό. «Έχει διαφορά, τελικά, το σεξ όταν προσπαθείς να κάνεις παιδί από το σεξ όταν δεν προσπαθείς» είχε δηλώσει η ίδια. Και για μας, ακριβώς το ίδιο συνέβη. Ήταν πιο όμορφο, πιο έντονο και πιο παθιασμένο από άλλες φορές. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό θα μπορούσε να φέρει μια νέα ζωή στον κόσμο που θα έδινε νόημα στη δική μας. Όταν θες να αποκτήσεις παιδί και αυτό δεν συμβαίνει τόσο εύκολα, τότε χρειάζεται «σχέδιο» και προγραμματισμό.

Το θέμα είναι να μην πέσεις στην παγίδα να νιώσεις στρες. Τότε δεν μπορείς να το απολαύσεις εύκολα. Ο σύζυγός μου κι εγώ, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στην Ευρώπη (με σκοπό να συλλάβω εκεί). Κάναμε βόλτες στα πάρκα του Λονδίνου, εκδρομές, ήπιαμε πολύ και κάθε βράδυ κάναμε σεξ. Πήρα μαζί μου τα πιο σέξι εσώρουχά μου, αλλά ομολογώ ότι δεν τα φορούσα κάθε βράδυ. Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν οι καλύτερες της ζωής μου. Κάναμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει. Κάποια στιγμή, μετά το σεξ τον ρώτησα στα σκοτεινά αν πίστευε ότι αυτή τη φορά είχε γίνει η σύλληψη. Αλλά μέσα μου, το πίστευα. Ξύπνησα το πρωί και μου φάνηκε ότι τον είδα να κρατά την κόρη μας. Κάθε στιγμή για μας είχε σημασία, το βράδυ που δεν κάναμε σεξ σκέφτηκα με άγχος «Μήπως απόψε χάσαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε παιδί;».

Το να κάνεις σεξ για πολλές ώρες, κάθε βράδυ, μπορεί να είναι κουραστικό κάποιες φορές. Αλλά μπροστά στην ανάγκη μας να αποκτήσουμε παιδί δεν σκεφτόμασταν τίποτα. Μονάχα ότι το πάθος ήταν αυτό που θα μας βοηθούσε να τα καταφέρουμε. Λίγο μετά, ήρθε... η καθυστέρηση και ανακάλυψα ότι αυτό το ταξίδι μας ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι: το ταξίδι της ζωής του παιδιού μας. Το σεξ που κάναμε τότε άλλαξε τη ζωή μας».