6 γυναίκες εξομολογούνται τι θα έλεγαν στον πρώην τους αν τον ξανασυναντούσαν | 0 bovary.gr
6 γυναίκες εξομολογούνται τι θα έλεγαν στον πρώην τους αν τον ξανασυναντούσαν | 0 bovary.gr
6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΝΤΑΙ

6 γυναίκες εξομολογούνται τι θα έλεγαν στον πρώην τους αν τον ξανασυναντούσαν


«Τελειώσαμε, λοιπόν, και τι να πούμε...» ή μήπως, τελικά, υπάρχει κάτι που ακόμα δεν έχουμε πει;

Όταν το ζευγάρι αποφασίζει από κοινού να βάλει τέλος στη σχέση του τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ότι σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή ο ένας από τους δύο αποφασίζει να φύγει. Ναι, ο χωρισμός μπορεί για κάποιους να θεωρείται ένας μικρός θάνατος. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι, στην αντίπερα όχθη που τον θεωρούν «ανάσταση» και το γιορτάζουν όταν καταφέρουν να βάλουν τέλος σε μια τοξική ερωτική σχέση. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα έλεγες στον πρώην σύντροφό σου αν τον ξανασυναντούσες μετά τον χωρισμό σας; Τι είχες κρατήσει μέσα σου και δεν είπες τελικά ποτέ; 6 γυναίκες εξομολογούνται στο elitedaily.com τι θα έλεγαν στον πρώην αν έρχονταν face to face:

1) «Σ’ευχαριστώ»: «Μου πήρε πολλά χρόνια και χρειάστηκαν πολλές συνεδρίες για να καταλάβω πόσο ευγνώμων θα πρέπει να είμαι στον πρώην μου. Ο χωρισμός μας με προφύλαξε από πολλά. Από τον γάμο με έναν λάθος άνθρωπο που θα με έκανε να νιώθω καταπίεση και δυστυχία. Η απόφασή του να χωρίσουμε ήταν τελικά η πιο σωστή. Έχουμε να μιλήσουμε 8 ολόκληρα χρόνια. Αν τον συναντούσα, θα τον αγκάλιαζα και θα του έλεγα «Σ’ευχαριστώ».

2) «Θέλω τα λεφτά μου πίσω»: «Ήμουν η «sugar momma» για τον πρώην σύντροφό μου. Του αγόραζα κάθετί που ήθελε. Δεν είχε δουλειά και του πλήρωνα μέχρι και το μισό του ενοίκιο. Την βενζίνη και το supermarket. Ήμασταν ζευγάρι 6 μήνες και χάλασα σχεδόν 9.000 ευρώ. Ήμουν ηλίθια που πίστευα ότι μπορούσα να εξαγοράσω την αγάπη και το ενδιαφέρον. Όταν χωρίσαμε, κατάλαβα ότι με χρησιμοποιούσε και ήταν τεμπέλης. Θέλω τα λεφτά μου πίσω!».

3) «Κάνε ότι δεν με ξέρεις»: «Αν έβλεπα ποτέ τον πρώην μου στο δρόμο, θα τον παρακαλούσα να κάνει ότι δεν με έχει δει. Ντρέπομαι πολύ να τον ξανασυναντήσω. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε πια! Θα ευχόμουν να ήμουν αόρατη αν ποτέ βρισκόμασταν στον ίδιο δρόμο».

4) Δως μου μια εξήγηση: «Νιώθω ακόμα απελπισία που έχω χωρίσει που ακόμα και τώρα απορώ γιατί συνέβη αυτό. Ήμασταν ζευγάρι λιγότερο από έναν χρόνο και η σχέση τελείωσε ξαφνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι του έκανα. Τελείωσε όλο τόσο περίεργα. Θέλω απλά να ξέρω την αλήθεια».

5) «Το ξέρω ότι με απάτησες»: «Δεν θα το παραδεχτεί αλλά ξέρω πολύ καλά ότι ο πρώην μου, ενώ ήμασταν ζευγάρι, είχε μεγάλη κινητικότητα στα προφίλ του στα social media. Οι φίλοι μου, μου έστελναν screenshots από αυτά που πόσταρε. Όταν χωρίσαμε του τα έδειξα αλλά φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Θα του έλεγα, λοιπόν, ότι ξέρω πολύ καλά ότι με απάτησε».

6) «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι»: «Μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό, ο πρώην μου με ρώτησε αν μπορούμε να παραμείνουμε φίλοι. Είπα ότι αυτό δεν μπορεί με τίποτα να συμβεί. Είμαι τόσο σίγουρη γι’αυτό που απλά βάζω τα γέλια με τη σκέψη ότι μπορεί να συνεχίσουμε να μιλάμε σε φιλικό επίπεδο».