Ενοχλητικά ζευγαράκια: Αυτά που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν σε δημόσιους χώρους | 0 bovary.gr
Ενοχλητικά ζευγαράκια: Αυτά που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν σε δημόσιους χώρους | 0 bovary.gr
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ενοχλητικά ζευγαράκια: Αυτά που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν σε δημόσιους χώρους


Ας το παραδεχτούμε. Οταν είμαστε σε σχέση ξεχνάμε και δημόσιους χώρους και τους ανθρώπους γύρω μας. Εχουμε μάτια μόνο για το έτερον ήμισυ, ειδικά αν είμαστε στις αρχές της σχέσης και φουλ ερωτευμένοι.

Από την άλλη, όταν δεν είμαστε σε σχέση κοιτάμε τα ζευγαράκια που κάνουν αυτά που... κάνουμε με μισό μάτι και όταν δούμε να «παρεκτρέπονται» λίγο σε δημόσιο χώρο, αρχίζουμε τα «αν είναι δυνατόν» και «ντροπή».

Και ναι, έχουμε δίκιο εκείνη τη στιγμή, γιατί ορισμένες φορές μερικά ζευγάρια γίνονται κάτι παραπάνω από ενοχλητικά, όταν βρίσκονται έξω.

Γιατί χρειάζεται να φιλιέστε όλη την ώρα; Και γιατί πρέπει να μάθουμε πως ο Τάκης έκανε εκείνο και το άλλο, όταν τσακώνεστε μες στη μέση του δρόμου;

Αυτά που κάνουν τα ζευγάρια δημόσια και πρέπει να σταματήσουν (και όχι τα παρακάτω δεν τα κάνουν μόνο 15χρονα):

Η ακούνητη

Τον κοιτάει χωρίς να μιλάει για πάνω από 10 λεπτά. Πιθανότητα πιστεύει πως αν μετακινηθεί θα πάθει τίποτα. Οσες φορές και να της πεις «συγγνώμη να περάσω», δεν σε ακούει -πιθανότητα ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον σαν στήριγμα

Οχι μόνο στη ζωή αλλά στα ΜΜΜ. Δεν κρατιούνται από στύλους ή χερούλια, αλλά ο ένας από τον άλλον. Κάπως έτσι, όταν κάτι πάει λάθος στο μετρό πέφτουν πάνω σου.

Φίλα κι άλλο θα το αντέξω

Μπαίνουν σε λεωφορεία... φιλιούνται, κάθονται σε καφέ... φιλιούνται, στις κυλιόμενες... φιλιούνται, κάνουν ένα βήμα τα ίδια. Περνάει ένα λεπτό παραπονιέται ο ένας στον άλλο γιατί δεν φιλήθηκαν. Και εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι.

Οι ματιές «που σκοτώνουν»

Εκείνη νομίζει πως είναι ο «Θεός», αυτός πως είναι «γατούλα». Χαϊδεύουν τα μαλλιά και τα μάγουλα ο ένας του άλλου με τις ματιές τους να μην αποσπώνται από τίποτα. 

Χέρι-χέρι

Δεν αφήνουν ο ένας τον άλλον. Περπατούν στον δρόμο, κάθονται, εκεί τα χέρια μπλεγμένα. Μάλλον φοβούνται μην χαθούν, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Μιλούν δυνατά

Εδώ μπορεί να ακούσεις τα πάντα. Από πού θα κάνουν σεξ και ποια ταινία θα δουν μέχρι τον τσακωμό τους, επειδή ο Τάκης θα βγει με τους φίλους του το βράδυ.

Προσβάλλονται όταν τους κοιτάς περίεργα

Η αλήθεια είναι πως όταν τους κοιτάς με το φρύδι σηκωμένο και λες στον διπλανό σου «τς και τς» το καταλαβαίνουν και σε κοιτούν με ύφος. Αλλά έχεις δίκιο, διότι θεωρείς πως σου χαλούν την αισθητική.

Για θυμήσου, όμως, μήπως κάνεις και εσύ κάτι παραπάνω όταν είσαι με το ταίρι σου;