Σάρον Στόουν –Πώς θα αποκτήσετε τα χέρια της | 0 bovary.gr
Σάρον Στόουν –Πώς θα αποκτήσετε τα χέρια της | 0 bovary.gr
ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ

Σάρον Στόουν –Πώς θα αποκτήσετε τα χέρια της


Τα καλλίγραμμα χέρια δεν είναι κάτι που αφορά μονάχα τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων αυτά αποκαλύπτονται, μιας και τα ρούχα είναι πιο ανάλαφρα και το ύφασμα πολύ λιγότερο, ούτε και προσόν των νέων κοριτσιών, που δεν έχουν γνωρίσει σημάδια χαλάρωσης στο σώμα τους.

Αντίθετα, αυτά μπορούν να βελτιωθούν με τις ιδανικές ασκήσεις γυμναστικής και αν μάλιστα, τα φροντίσετε λίγο περισσότερο, θα μπορέσουν να αναδείξουν τις εμφανίσεις σας.

Οπως ακριβώς συμβαίνει και με την 58χρονη ηθοποιό, Σάρον Στόουν, που διαθέτει όχι μόνο ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα στο Χόλιγουντ, αλλά και τα πιο καλλίγραμμα και ελκυστικά χέρια, που είναι και το δυνατό σημείο επάνω της και δεν διστάζει να το δείξει!

Η Στόουν παρευρέθηκε στα Country Music Association βραβεία και φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα, με στρας, που άφηνε εκτεθειμένα τα γραμμωμένα και αψεγάδιαστα χέρια της.

apimages
apimages
apimages
apimages

Αναρωτιέστε, πως το κατορθώνει αυτό η σέξι γυναίκα που έκανε εκατομμύρια αντρών να «παγώσουν» την αισθησιακή στιγμή στην ταινία «Βασικό Ενστικτο»;

Εχει παραδεχτεί, ότι αγαπά το χορό και ακολουθούσε πάντοτε προγράμματα γυμναστικής, όπως το pilates, όμως μετά τα 50 ανακάλυψε ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη τόνωση στους μύες, οπότε και αποφάσισε να βάλει στη ρουτίνα της τα βάρη.

Τι να δοκιμάσετε;

Ασκήσεις δικεφάλων - Δείτε το παρακάτω βίντεο