Οι ασκήσεις της Κλόε Καρντάσιαν για τέλειους γλουτούς | 0 bovary.gr
Οι ασκήσεις της Κλόε Καρντάσιαν για τέλειους γλουτούς | 0 bovary.gr
HOT ΟΠΙΣΘΙΑ

Οι ασκήσεις της Κλόε Καρντάσιαν για τέλειους γλουτούς


Αν δεν είστε προικισμένες από τη φύση με σέξι οπίσθια, η καθιστική ζωή, η απότομη απώλεια βάρους και η απουσία σωματικής δραστηριότητας επιβαρύνουν την εικόνα των γλουτών, αφού οδηγούν στη χαλάρωση και τελικά, στην «πτώση».

Ποια από εσάς όμως δεν θα ήθελε να έχει τους τέλειους, καλογυμνασμένους και σφιχτούς γλουτούς, όπως αυτοί της Κλόε Καρντάσιαν, που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο;

Είναι άλλωστε ένα από τα σημεία του σώματος, που αναμφισβήτητα αναδεικνύουν τα ρούχα, ενώ αποτελούν στοιχείο θαυμασμού και έλξης, αφού δεν υπάρχει άντρας που να μην τους προσέξει.

Βέβαια, η ανατομία των γλουτών είναι τέτοια, που απαιτεί σκληρή γυμναστική και μάλιστα συνδυαστική, προκειμένου να μεταμορφωθούν και να αποκτήσουν ομορφότερο σχήμα. Μεμονωμένα κάθε άσκηση δραστηριοποιεί και ενδυναμώνει διαφορετικά τους μυς ενώ συνδυαστικά,οι μύες γυμνάζονται πολύπλευρα.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας στηρίζεται στην τακτική εκγύμναση τους για να παίρνουν το ερέθισμα που χρειάζονται, αυτό με τη σειρά του να τους αναπτύσσει και το αποτέλεσμα να οπτικοποιηθεί.

 

 

 

 

 

Με θέληση, υπομονή και ακολουθώντας τις top ασκήσεις της Κλόε Καρντάσιαν, μπορείτε να τους απογειώσετε!