Aνδρες αποκαλύπτουν τι σκέφτονται όταν ψάχνεις (ψεύτικα) το πορτοφόλι σου στο ραντεβού | 0 bovary.gr
Aνδρες αποκαλύπτουν τι σκέφτονται όταν ψάχνεις (ψεύτικα) το πορτοφόλι σου στο ραντεβού | 0 bovary.gr
DATE STORIES

Aνδρες αποκαλύπτουν τι σκέφτονται όταν ψάχνεις (ψεύτικα) το πορτοφόλι σου στο ραντεβού


Δίνετε ραντεβού σε εστιατόριο. Απολαμβάνετε ένα όμορφο γεύμα, περνάτε ρομαντικές στιγμές μαζί και έρχεται η ώρα του λογαριασμού.

Κάνεις την χαρακτηριστική κίνηση: ψάχνεις να βρεις την τσάντα σου για να βγάλεις από μέσα το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις (;) κι εσύ μέρος του λογαριασμού. Δεν είναι κανόνας αλλά συνηθίζεται για λόγους ευγενείας (τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού) να πληρώνει ο άνδρας κι αυτό περιμένεις και από εκείνον. Εσύ είτε από πεποίθηση, είτε επειδή φοβάσαι μην παρεξηγηθείς, είτε για λόγους εγωισμού, δεν θες να δείξεις ότι απαρνείσαι το μερίδιο του λογαριασμού που σου αναλογεί.

Οι άνδρες (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) δεν περιμένουν από σένα να πληρώσεις ειδικά στο πρώτο ραντεβού και φρενάρουν την κίνηση να ψάξεις το πορτοφόλι σου. «Θα μου επιτρέψεις», «Δικά μου...», «Κερνάω εγώ», «Σε παρακαλώ, μην το συζητάς», ίσως θα ακούσεις από το στόμα τους και θα το εκτιμήσεις.

Τι σκέφτονται εκείνοι για σένα όταν κάνεις την χαρακτηριστική (τις περισσότερες φορές fake) κίνηση για να πληρώσεις; Πέντε άνδρες εξομολογούνται...


 

1) Είναι πολύ γελοία κίνηση. Αν βγάλεις να πληρώσεις και ξέρεις εξαρχής ότι θα πληρώσει ο άλλος είναι σαν να τον κοροιδεύεις. Εγώ μεγαλώσει πια γι’αυτά. Καλύτερα μην βγάλεις καθόλου το πορτοφόλι σου.

2) Το θεωρώ πολύ ευγενικό εκ μέρους της. Δείχνει ότι έχει πολύ καλούς τρόπους. Οκ, στο πρώτο ραντεβού καλύτερα ας πληρώσει ο άνδρας. Μετά από κάποια ραντεβού, όμως, είναι επίσης ευγενικό να πληρώσεις κι εσύ μέρος του λογαριασμού δείχνοντας ότι δεν με θες μόνο για να σου πληρώνω τα έξοδα.

3) Όταν έχω προτείνει την έξοδο εγώ, δεν νοείται να την αφήσω να πληρώσει. Αν όμως έχει προτείνει την έξοδο εκείνη εννοείται ότι την αφήνω να πληρώσει και δεν την σταματάω.

4) Το κορίτσι μου κάνει αυτή την κίνηση συνέχεια και στο τέλος καταλήγει πράγματι να πληρώνει. Εκτιμώ την κίνησή της αυτή. Εννοείται ότι όταν έχω το περιθώριο πληρώνω όλο τον λογαριασμό εγώ.

5) Το θεωρώ διπροσωπία. Είτε βγάζεις το πορτοφόλι και πληρώνεις είτε δεν κάνεις την κίνηση καθόλου, απλά περιμένεις την αντίδραση του άλλου. Δεν είναι ανάγκη να δείξεις υπεράνω από αυτό. Η ειλικρίνεια είναι καλύτερη.