Θα τον χάσεις - 5 πράγματα που θα τον κάνουν να φύγει από κοντά σου (εγγυημένα)  | 0 bovary.gr
Θα τον χάσεις - 5 πράγματα που θα τον κάνουν να φύγει από κοντά σου (εγγυημένα) | 0 bovary.gr
ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ

Θα τον χάσεις - 5 πράγματα που θα τον κάνουν να φύγει από κοντά σου (εγγυημένα)


Kατάφερες και κέρδισες την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Έπειτα ήρθε το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, αποφασίσατε να είστε μαζί.

Δεν μετράει πολύ καιρό η σχέση σας, είναι ακόμα σε «αναγνωριστικό» στάδιο. Σιγά σιγά αρχίζετε να μαθαίνετε ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν, όμως, κινήσεις που μπορεί να κάνεις και (εγγυημένα) -πολύ γρήγορα- θα οδηγήσουν την σχέση σε αδιέξοδο και έπειτα στο τέλος της. Οι ερωτικές σχέσεις δεν έχουν συνταγή επιτυχίας. Όλα είναι θέμα χημείας, επικοινωνίας, συμπεριφοράς. Το πάθος, ο ενθουσιασμός και ο εγωισμός είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Τόσο εκρηκτικός που μπορεί να τινάξει την σχέση στον αέρα. Τι κάνεις και τον βάζεις σε σκέψεις να φύγει;

1) Το παίζεις υπερβολικά άνετη: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι ο εαυτός σου στη συναναστροφή σου με τον σύντροφό σου. Όμως έχεις την φαεινή ιδέα να υποκριθείς την πολύ άνετη μαζί του σε σημείο να δείχνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Άλλες φορές είσαι παγωμένη απέναντί του, άλλες δεν απαντάς καν στα μηνύματα ή απαντάς μετά από μέρες. Ηello! Κάποια στιγμή να είσαι σίγουρη ότι δεν θα απαντάει ούτε εκείνος. Ποτέ ξανά.

2) Καβγαδίζεις με την παραμικρή αφορμή: Γκρίνια, φαγωμάρα, νεύρα, καβγάς με το παραμικρό. Μήπως είναι λίγο ανώριμη αυτή η συμπεριφορά; Να ξέρεις ότι οι άνδρες δεν έχουν κάτι χειρότερο από μια γκρινιάρα και εύθικτη σύντροφο, που βρίσκει αφορμή για τσακωμό με το παραμικρό. Too boring.

 

 

3) Είστε υπερβολικά κοινωνική (σε εκνευριστικό σημείο): Δεν λέμε, καλή και η κοινωνική ζωή. Τα πάρτυ, οι έξοδοι, τα δείπνα, τα καλέσματα. Όταν έχεις, όμως, σύντροφο στη ζωή σου, καλό θα ήταν να τον υπολογίζεις και να έχεις χρόνο και για εκείνον. Φρόντισε να κανονίζεις εξόδους και μαζί του , πριν βαρεθεί το εκρηκτικό ταμπεραμέντο σου και βρει ενδιαφέρον εκεί που θα του δίνουν μεγαλύτερη σημασία.

4) Δεν είσαι ειλικρινής μαζί του: Λες συνεχώς άλλα από αυτά που σκέφτεσαι, δεν εκφράζεσαι όπως αισθάνεται και διαστρεβλώνεις συνεχώς την πραγματικότητα. Αν δεν λες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι τότε σύντομα το ίδιο δεν θα κάνει και ο ίδιος.

5) Είσαι βιαστική: Έχετε μόνο λίγους μήνες που είστε μαζί και εσύ ψάχνεις ήδη για νυφικό, τον γνώρισες στην οικογένειά σου, κάνεις όνειρα για παιδιά. Θα φρικάρει αν καταλάβει πόσο βιαστική είσαι. Δεν λέμε, είναι ωραίο να είσαι ενθουσιώδης αλλά... relax!