Mεγάλα λάθη που καταστρέφουν κάθε πάρτι | 0 bovary.gr
Mεγάλα λάθη που καταστρέφουν κάθε πάρτι | 0 bovary.gr
BIRTHDAY FAULTS

Mεγάλα λάθη που καταστρέφουν κάθε πάρτι


Δεν φτάνει μια εντυπωσιακή τούρτα, ένας πλούσιος μπουφές και ένας φαντασμαγορικός στολισμός για να στεφθεί από επιτυχία ένα πάρτυ γενεθλίων.

Το «birthday» πολλές φορές δεν είναι «happy» από λάθη που γίνονται κατά τη διοργάνωσή του ή κατά τη διάρκειά του. Υπάρχουν φορές που μπορεί να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες διαδικασία να γιορτάσεις την προσωπική σου «Πρωτοχρονιά» και αυτό το αίσθημα έχει προκληθεί από συμπεριφορές, από αναποδιές και απροόπτα ή από απειρία. Πριν ξαναγιορτάσεις τα γενέθλιά σου οργανώνοντας πάρτυ, δες αυτά που πρέπει να αποφύγεις ώστε η επιτυχία του να είναι εγγυημένη. Ποια είναι τα συνήθη λάθη που μπορούν να καταστρέψουν ένα πάρτυ γενεθλίων;

1) Καλείς τοξικούς – αρνητικούς ανθρώπους και drama queens: Το συστατικό που καθορίζει τις περισσότερες φορές την «συνταγή» ενός επιτυχημένου πάρτυ είναι οι καλεσμένοι του. Σκέψου τα άτομα με τα οποία περνάς πραγματικά καλά, που έχουν κάτι καλό να πουν, σε κάνουν να νιώθεις άνετα, δεν σου ρουφάνε ενέργεια και δεν είναι επικριτικά. Πολλές φορές έρχονται καλεσμένοι που καταστρέφουν την θετική ατμόσφαιρα είτε γιατί μοιάζουν σαν να έχουν δώσει όρκο να μην χαμογελάνε, είτε γιατί δείχνουν ζήλια, είτε γιατί κριτικάρουν το οτιδήποτε συμβαίνει, παραπονιούνται, είναι εκνευρισμένοι ή ανταγωνιστικοί. Να είσαι προσεκτική στη λίστα των καλεσμένων σου, ειδάλλως το πάρτυ έχει πολλές πιθανότητες να σου βγεί «ξινό».
 

 


 

 

2) Κάνεις το πάρτυ στο λάθος μέρος: Να είσαι προσεκτική στο μέρος που επιλέγεις να κάνεις το πάρτυ. Φρόντισε να μην το διαλέξεις τυφλά ή να μην παρασυρθείς από κάποια θετική κριτική που μπορεί να ακούσεις γι'αυτό. Καλό θα ήταν να το έχεις επισκεφθεί πρώτα και να έχεις περάσει μια βραδιά σε αυτό για να δεις πώς είναι από άποψη εξυπηρέτησης και οργάνωσης. Μπορείς πάλι να οργανώσεις το πάρτυ στο πιο ασφαλές μέρος που δεν είναι άλλο από το σπίτι σου, φρόντισε, όμως αυτό να τηρεί τις προυποθέσεις. Αν καλέσεις πολλά άτομα σε ένα πολύ μικρό σπίτι, στο τέλος μπορεί να μην περάσει κανείς καλά.

3) Το αφήνεις να γίνει... κουραστικό: Ένα πάρτυ που διαρκεί ατέλειωτες ώρες μπορεί να γίνει κουραστικό τόσο για σένα όσο και για τους καλεσμένους. Να έχεις πρόγραμμα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μπορεί ο αυθορμητισμός της στιγμής να φέρνει χαρά ωστόσο καλό θα ήταν να μην παραλείπεις να προγραμματίζεις την ροή του, πριν οι καλεσμένοι νιώσουν βαρεμάρα και περιμένουν την στιγμή που θα φύγουν!