Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ... ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ!

Συγκρατήσου: 7 πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρεις στα social media τα Χριστούγεννα


Λίγο τα γιορτινά τοπία, τα λίγο τα λαχταριστά γλυκά και τα ψώνια που κάνεις αυτές τις μέρες και δεν θέλεις πολύ για να βάλεις «φωτιά» στο διαδίκτυο, με την μία εικόνα να διαδέχεται την άλλη σε Instagram, Facebook, κτλ.

Αν, λοιπόν, είσαι από τις κοπέλες που έχει κάνει το κινητό προέκταση του χεριού της, τότε σίγουρα θα έχεις ξεκινήσει να μοιράζεσαι κάθε σου στιγμή με τους διαδικτυακούς σου φίλους, βάζοντας τους στο κλίμα.

Και μπορεί, όλο αυτό, να έχει πλάκα, αλλά κακά τα ψέμματα, δεν θέλει πολύ για να το παρακάνεις και από κει που ανέβαζες τέλεια τοπία, φαγητά και πρόσωπα, να έχεις ξαφνικά γεμίσει το προφίλ σου με ατελείωτα βίντεο και εικόνες που... κουράζουν.

Και επειδή υπάρχουν πράγματα που εσένα μπορεί να σε ενθουσιάσουν, χωρίς να ισχύει το ίδιο για τους άλλους... δες ποια από τα παρακάτω πράγματα δεν θα ξετρελάνουν τους «φίλους» σου, σε περίπτωση που σκέφτεσαι να τα ανεβάσεις...

Τη Wishlist σου

Εκτός κι αν σε «ακολουθεί» ο Άγιος Βασίλης στα social media, το πιο πιθανό είναι να μην κάτσει να διαβάσει κανείς την λίστα σου (ειδικά αν έχεις γράψει ένα κατεβάτο).

Όλα τα δώρα σου

Αν ξέρεις πως θα πάρεις δώρα από θείες, γιαγιάδες, συναδέλφους, φίλες και το αγόρι σου, τότε είναι λογικό να θέλεις να τα φωτογραφίσεις όλα... αλλά δεν είναι αυτό το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, σωστά;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εκτός κι αν το δέντρο σου μοιάζει με αυτό του Λευκού Οίκου ή έχει κάποιο έξαλλο χρώμα (π.χ ροζ), τότε πάνω κάτω το δέντρο σου θα μοιάζει σαν όλων των άλλων. Προτίμησε να βγάλεις μία φωτογραφία με εσένα μπροστά από το δέντρο...!

Ευχές, αποφθέγματα, σκέψεις

Εκτός κι αν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο, το να ανεβάσεις κάτι που έχουμε ξαναδιαβάσει και δει χίλιες φορές, ίσως και δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Δεκάδες hashtags

Οκ, μπορεί τα hashtags να έχουν πλάκα και μέσω αυτών να μπορούν να δουν τη δημοσίευσή σου περισσότερα άτομα, η αλήθεια είναι όμως πως σχεδόν κανένας δεν τα διαβάζει όλα. Και εκτός αυτού, όλοι θα έχουν φωτογραφίες με τα hashtag... #christmas #holidays #presents #gifts #blessed #santa κλπ.

Όλη την προετοιμασία σου πριν βγεις

Μπορεί η περίοδος της προετοιμασίας πριν την έξοδο να έχει πλάκα, ειδικά αν είσαι με τις φίλες σου, αλλά το να ανεβάσεις φωτογραφία δείχνοντας από το τι θα βάλεις, μέχρι πως θα βαφτείς... ε, ίσως είναι λίγο κουραστικό!

Βίντεο με τα τραγούδια που ακούς στο αμάξι

Σίγουρα, θα έχεις δει στο Instagram σου πως τα βίντεο από το αμάξι με μουσική είναι τρελή τάση. Ωστόσο, πλέον ανεβάζουν τόσοι πολλοί βίντεο με το συγκεκριμένο concept, που θα μπορούσε κατά μία έννοια το Instagram να θεωρηθεί και... ραδιόφωνο. Ας επικεντρωθούμε στα χριστουγεννιάτικα λοιπόν.

Φωτογραφίες: Shutterstock