Μην πετάξεις τα παλιά ημερολόγια! 5 τρόποι να τα ξαναχρησιμοποιήσεις ξανά | 0 bovary.gr
Μην πετάξεις τα παλιά ημερολόγια! 5 τρόποι να τα ξαναχρησιμοποιήσεις ξανά | 0 bovary.gr
OLD CALENDARS

Μην πετάξεις τα παλιά ημερολόγια! 5 τρόποι να τα ξαναχρησιμοποιήσεις ξανά


Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει αφότου αποχαιρετήσατε τον παλιό χρόνο και γιορτάστε με τιμές, δόξες και χαρές τον ερχομό του 2017.

Μαζί με όλα όσα θέλετε να πάρει μαζί της η παλιά χρονιά, ανάμεσα στις αναμνήσεις ή τις εμπειρίες βάζετε κι εκείνο το αγαπημένο άλλοτε ημερολόγιο που κοσμούσε το γραφείο σας και σας κρατούσε συντροφιά 365 ημέρ

Πριν το πετάξετε στον κάδο των αχρήστων σας προτείνουμε πέντε δημιουργικούς τρόπους να το χρησιμοποιήσετε και να παραμείνει στη ζωή σας.

1) Μπορείτε να περιτυλίξετε κουτιά δώρων σε περίπτωση που δεν το φρόντισαν στο κατάστημα ή που το δώρο είναι χειροποίητο.

2) Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι να "ντύσετε" άδεια βάζα μέσα στα οποία θα βάλετε κεριά και θα διακοσμήσετε το χώρο σας.

3) Αγοράσατε ένα σημειωματάριο για την τσάντα σας αλλά δεν σας αρέσει το εξώφυλλο ή το οπισθόφυλλο; Αλλάξτε την εικόνα του "ντύνοντας" το με σελίδες του παλιού ημερολογίου σας.

4) Δημιουργήστε έναν τοίχο που θα μοιάζει με έργο τέχνης βάζοντας πλαίσια από κορνίζες και μέσα σε αυτά, αντί για φωτογραφίες, τις πιο περίεργες και ευφάνταστες σελίδες του ημερολογίου σας.

5) Αγοράσατε ένα αδιάφορο σετ σουβέρ και ξέρετε πως οι καλεσμένοι σας θα το βρουν λίγο ξεπερασμένο; Αλλάξτε την εμφάνιση του με εικόνες από το παλιό ημερολόγιο.