Αυτή είναι η ημερομηνία που είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει κάποιος εξωσυζυγική σχέση -Και πλησιάζει | 0 bovary.gr
Αυτή είναι η ημερομηνία που είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει κάποιος εξωσυζυγική σχέση -Και πλησιάζει | 0 bovary.gr
04|01|2017 12:23
SHARE
ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

Αυτή είναι η ημερομηνία που είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει κάποιος εξωσυζυγική σχέση -Και πλησιάζει


Κι όμως υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία είναι πολύ πιθανό ο ή η σύντροφός σας να αρχίσει να σας απατά. Και αυτή η ημερομηνία πλησιάζει. 

Το Gleeden, ένας ιστότοπος για ερωτικά ραντεβού απιστίας αποκάλυψε ότι η πιο πολυσύχναστη ημέρα, τότε δηλαδή που το site τους... κρασάρει είναι πάντα η δεύτερη Δευτέρα μετά την Πρωτοχρονιά. Φέτος δηλαδή τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. 

Ετσι, την ερχόμενη Δευτέρα καλό είναι όλοι να έχουμε το νου μας, καθώς μια απιστία είναι πολύ πιθανή. 

Η εν λόγω ιστοσελίδα αποκαλύπτει ακόμη ότι η δραστηριότητα των χρηστών της αυξάνεται πάντα στην αρχή κάθε έτους. 

Πέρυσι, τη  δεύτερη Δευτέρα μετά την Πρωτοχρονιά η ιστοσελίδα είχε καταγράψει μια αύξηση 320% στις νέες εγγραφές. «Η τάση αυτή παρατηρείται καθόλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου», αποκαλύπτει εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στη Daily Mail. 

Αλλά και μια έρευνα που διεξήχθη μεταξύ των μελών του εν λόγω ιστοτόπου κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα. Οι περισσότερο από τους 13.000 που συμμετείχαν παραδέχτηκαν ότι είναι πολύ πιο δραστήριοι στο site τον Ιανουάριο απ' ότι τους άλλους μήνες. Το 71% μάλιστα, απάντησε θετικά όταν ερωτήθηκε «πιστεύεις ότι θα κάνεις κάτι μέσω του Gleeden στην αρχή της χρονιάς;». Οταν ερωτήθηκαν γιατί, το 52% απάντησαν ότι θέλουν να επανακτήσουν την ελευθερία τους μετά τις γιορτές. 

Στο ίδιο κλίμα και η εξήγηση που δίνει για την αύξηση των εγγραφών τον Ιανουάριο και η ίδια η εταιρεία. «Η ρουτίνα μας ρίχνει, ενώ ορισμένους ο πολύ χρόνος με την οικογένεια τους κάνει να αισθάνονται καταπιεσμένοι. Ολα αυτά επιτάσσουν την εκπλήρωση της ανάγκης για διασκέδαση. Και την ανάγκη να σκεφτεί κάποιος, έστω για λίγο, τον εαυτό του.