Μακροχρόνια σχέση; Οι 10 κανόνες της κρεβατοκάμαρας για απολαυστικό σεξ | 0 bovary.gr
Μακροχρόνια σχέση; Οι 10 κανόνες της κρεβατοκάμαρας για απολαυστικό σεξ | 0 bovary.gr
ΣΕΞ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

Μακροχρόνια σχέση; Οι 10 κανόνες της κρεβατοκάμαρας για απολαυστικό σεξ


O χρόνος μπορεί να φθείρει μια σχέση μόνο αν εκείνη δεν έχει στέρεες βάσεις.

Ο χρόνος ωριμάζει τους συντρόφους, καταλαβαίνει ο ένας τι θέλει από τον άλλον, αντιλαμβάνεται τι έχει πραγματικά ανάγκη. Οταν η μέρα τελειώνει, η ποιότητα της σχέσης που ενώνει τους δύο συντρόφους καθρεπτίζεται στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα σχέσης, Dr Jane Goldberg υπάρχουν κανόνες που αν ένα ζευγάρι με μακροχρόνια σχέση ακολουθήσει θα μπορέσει να διατηρεί άσβεστο το πάθος του. Πού θα πρέπει να τους ακολουθήσει; Στο «καταφύγιό» του, την κρεβατοκάμαρά του.
 

Η απόλαυση του ρομαντισμού και του σεξ, είναι θέμα εγκεφάλου. Το σώμα ευχαριστιέται γιατί πρώτα ευχαριστιέται το μυαλό. Είναι ένα «όργανο» του σεξ. Ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθεί το ζευγάρι σύμφωνα με την ειδικό;

1) Το ζευγάρι αν θέλει να κάνει καλύτερο σεξ πρέπει να μιλά γι'αυτό: Μιλήστε, επικοινωνήστε, ανακαλύψτε ο ένας τον άλλον. Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο. Αν το ζευγάρι χαλαρώσει και επικοινωνήσει ουσιαστικά τότε το σεξ που κάνει θα αναβαθμιστεί.

2) Τα προκαταρκτικά είναι διαφορετικά για τους συντρόφους: Οι γυναίκες πριν το σεξ θέλουν να νιώθουν ζεστασιά και ρομαντισμό στο κρεβάτι, σύμφωνα με την ειδικό. Οι άνδρες έχουν ανάγκη την σωματική επαφή. Ο κάθε σύντροφος πρέπει να σεβέται την ανάγκη του άλλου συντρόφου.

3) Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι γυναίκες διεγείρονται πιο αργά από εκείνους.

4) Μην κάνεις συγκρίσεις με προηγούμενους συντρόφους. Δείξε προσοχή στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, έχει διαφορετικές ανάγκες από τον προηγούμενο, αντιδρά διαφορετικά στα ερεθίσματα.

5) Χρειάζεται ποικιλία: Το σεξ δεν πρέπει να γίνεται «μηχανικά». Θέλει ποικιλία, θέλει εκπλήξεις, αιφνιδιασμό. Αν κάτι «δούλεψε» την προηγούμενη φορά, μπορεί να μην «δουλέψει» τώρα. Το μυαλό κάθε φορά μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά.

6) Αφήστε την φαντασία ελεύθερη: Μην σας γεμίζουν ενοχές οι φαντασιώσεις σας. Είναι μια πηγή ευχαρίστησης για τον εγκέφαλο, είναι το «αλάτι» της σεξουαλικής σας ζωή.

7) Μην φοβηθείτε να μοιραστείτε την φαντασίωσή σας με τον σύντροφό σας – Ολα είναι θέμα ενστίκτου: Ισως να φοβάστε ότι αν μοιραστείτε την φαντασίωσή σας μπορεί να απογοητεύσετε ή να φοβίσετε τον σύντροφό σας. Αφήστε το ένστικτό σας να μιλήσει και να σας δείξει το δρόμο. Συνήθως διαισθανόμαστε αν ο σύντροφός μας είναι δεκτικός ή όχι στις φαντασιώσεις μας.

8) Φιλί όχι μόνο στο στόμα: Το φιλί μπορεί να διεγείρει και άλλα σημεία του σώματος (ερωτογενείς ζώνες) που ίσως να μην έχετε καν φανταστεί. Πχ. Τα δάχτυλα.

9) Διάθεση για σεξ: Μπορείτε να προκαλέσετε την διάθεση για σεξ ακόμα και σε έναν δημόσιο χώρο. Με ψιθύρους, με αργές κινήσεις. Ετσι θα δημιουργηθεί προσμονή για την στιγμή που θα βρίσκεστε μετά μόνοι σας στο σπίτι.

10) Ναι στα παιχνίδια: Παίξτε με τον σύντροφό σας. Γράψτε του ένα σημείωμα ή μήνυμα πολλά υποσχόμενο. Περιμένετε τον σύντροφό σας γυμνή στο κρεβάτι. Κάντε εκπλήξεις, κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον.