Τα χειρότερα είδη άντρα για να βγεις ραντεβού  | 0 bovary.gr
Τα χειρότερα είδη άντρα για να βγεις ραντεβού | 0 bovary.gr
ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΥΣ

Τα χειρότερα είδη άντρα για να βγεις ραντεβού


Ας το παραδεχτούμε... Πριν βγούμε ραντεβού με έναν άνδρα, έχουμε σκεφτεί από πριν την δικαιολογία που θα πούμε σε περίπτωση που δεν μας αρέσει ή βαρεθούμε, ώστε να φύγουμε χωρίς να τον προσβάλουμε.

Η «σκληρή» πραγματικότητα των singles τις θέλει να έχουν βγει αποτυχημένα ραντεβού και να έχουν πει το κλασικό «έχω να ξυπνήσω νωρίς» ή έχουν στείλει μήνυμα στην φίλη τους να τις τηλεφωνήσει για να βρουν μια δικαιολογία και να φύγουν!

Και τώρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει τις γυναίκες να μην θέλουν να ξαναβγούν με τον συγκεκριμένο άνδρα και με τα δίκια σου. Δεν είναι ούτε το τι φοράει (τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον), ούτε η εμφάνισή του, είναι οι πράξεις του και η στάση του κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Δηλαδή, οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με τσιγκούνηδες, πολυλογάδες και νάρκισσους.

Για την ακρίβεια δεν «ψήνονται» να κάνουν σχέση με ένα από τα παρακάτω είδη αντρών:

Ο τσιγκούνης

Πιθανότατα ο αγαπημένος του χαρακτήρας είναι ο Σκρουτζ Μακ Νταγκ ή ο κύριος Καβούρης από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. Είναι ο τύπος που στο πρώτο ραντεβού θα «πονέσει» που θα βγάλει λεφτά για να πληρώσει -μόνο και μόνο επειδή πρέπει- και στο δεύτερο θα σου αρπάξει τα λεφτά από το χέρι!

Το ότι θέλουμε ο άλλος να είναι ανοιχτοχέρης, δεν σημαίνει πως είμαστε μαζί του για το πορτοφόλι του, μιας και εμείς θα το ανοίξουμε με τη σειρά μας για να τον κεράσουμε ή να του πάρουμε ένα πανάκριβο δώρο. 

Αυτός που τα μοιράζεται όλα

Ο τύπος αυτός απλά δεν έχει «φίλτρο». Του κάνεις μια απλή ερώτηση, όπως «πόσα αδέλφια έχεις» και σου αναλύει γιατί η αδελφή του είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Γιατί να μάθεις τι παίζει με την αδελφή του στο πρώτο ραντεβού. Εκτός του ότι είναι καθαρά οικογενειακό του θέμα, σε κάνει να αισθάνεσαι και τρομερά άβολα.

Ο πολυλογάς

Από τη στιγμή που κάθεστε μέχρι τη στιγμή που φεύγετε, μιλάει. Για την ακρίβεια δεν σταματάει να μιλάει. «Μπλα, μπλα, μπλα». Μετά βίας έχεις αρθρώσει ένα «μη μου πεις» ή «ωραία». Σου έχει αναλύσει θέματα από την παιδική του ηλικία μέχρι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Σε αυτόν τον τύπο θα πρέπει να καταλάβεις αν μιλάει πολύ από αμηχανία ή είναι απλά «παρλαπίπας».

Ο ξερόλας

Αλλο έξυπνος και άλλο ο «τα ξέρω όλα». Ο έξυπνος είναι σέξι, τον θαυμάζεις όταν μιλάει και κρέμεσαι από τα χείλη του. Ο ξερόλας είναι ο δήθεν έξυπνος, εκείνος που προσπαθεί να σε πείσει πως ξέρει οποιοδήποτε θέμα και έχει άποψη επί παντός επιστητού. Ακόμα και όταν συζητάτε ένα ζήτημα, για το οποίο έχεις γνώση και τεκμηριωμένη άποψη, προσπαθεί να σε πείσει πως είσαι λάθος και να σε κάνει να υιοθετήσεις αυτό που υποστηρίζει.

Ο νάρκισσος

«Εγώ, εγώ, εγώ»... πφφφ. Θα σου μιλήσει για το σούπερ αυτοκίνητό του, τα τελευταία του ψώνια, τα εξωτικά του ταξίδια και φυσικά για το γυμναστήριο. Αυτοί οι τύποι είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμοι με στλιζαρισμένα μαλλιά, γυμνασμένο κορμί και συνήθως άτριχο σώμα.