apimages
apimages
ROYALS

Οι διατροφικές συνήθειες της Κέιτ Μίντλετον - Από την αυστηρή δίαιτα, στα γλυκά


Η γοητεία, οι αρχές, οι καλοί τρόποι, η χάρη και το αξεπέραστο στιλ της Κέιτ Μίντλετον την έχουν καταστήσει τόσο αξιαγάπητη, όσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο παρακολουθούν καθημερινά τις εμφανίσεις της, με σκοπό να «κλέψουν» τα μικρά μυστικά της και να τα εφαρμόσουν στη δική τους καθημερινότητα.

Η Δούκισσα πέρα από τις πολύ προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές, δίνει έμφαση και στη σιλουέτα της, διατηρώντας μια λεπτή γραμμή, που κολακεύει όλα τις τα σύνολα.

Αν θεωρείτε, πως περνάει ατέλειωτες ώρες στις αίθουσες γυμναστικής για να «κάψει» τις περιττές θερμίδες, αυτός είναι μόνο ένας παράγοντας που δρα θετικά στην εικόνα της, αφού σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συνήθειες διατροφής που εφαρμόζει κατά καιρούς.

Η αυστηρή δίαιτα Ντουκάν

Λέγεται ότι για να καταφέρει να χάσει το περιττό της βάρος πριν το γάμο της, η Κέιτ είχε εμπιστευτεί την αυστηρή δίαιτα Ντουκάν, που περιλαμβάνει υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης, και ελάχιστους υδατάνθρακες. Τη διάσημη αυτή δίαιτα έχουν προτιμήσει στο παρελθόν η Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και η Ζιζέλ Μπούντχεν. Τα βασικά στοιχεία που κάνουν τη δίαιτα αυτή θαυματουργή είναι οι καθαρές πρωτεΐνες, το ψωμί ολικής άλεσης, τα φρούτα και τα λαχανικά.

«Ορκίζεται» στις σπιτικές συνταγές

Κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων η Δούκισσα αποφάσισε να απολαύσει μια σπιτική γευστική δημιουργία, το τσάτνεϊ, ένα είδος γλυκόξινης μαρμελάδας λαχανικών και φρούτων με αρκετά μπαχαρικά, αντί να αγοράσει κάτι έτοιμο.

Καταναλώνει φαγητά που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία

Προκειμένου να διατηρήσει τη γραμμή της, είναι γνωστό πως πειραματίζεται συχνά με την κατανάλωση τροφών που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, όπως τα λαχανικά, κάτι που συμβάλλει και στην ομορφιά της, μιας και οι ιδιότητες τους κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά της να λάμπουν.

Κάνει «χώρο» για τα επιδόρπια

Οι οικογενειακές συναντήσεις στο παλάτι του Κένστινγκτον ή του Μπάκινχαμ συνοδεύονται πάντοτε από ένα γεύμα με όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και από παραδοσιακάα γλυκά. Η Κέιτ δεν διστάζει να δοκιμάσει τα επιδόρπια αυτά αλλά πάντοτε με μέτρο.

Δοκιμάζει νέες γεύσεις

Μπορεί όταν παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις να αποφεύγει την κατανάλωση φαγητού μπροστά στις κάμερες, ωστόσο η Κέιτ δεν διστάζει να δοκιμάσει νέες γεύσεις, που ταξιδεύουν τον ουρανίσκο της και στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί, όπως κατά το βασιλικό ταξίδι στον Καναδά.