Επάγγελμα συνοδός κυριών -Ενας άνδρας εξομολογείται | 0 bovary.gr
Επάγγελμα συνοδός κυριών -Ενας άνδρας εξομολογείται | 0 bovary.gr
MALE ESCORT

Επάγγελμα συνοδός κυριών -Ενας άνδρας εξομολογείται


Γοητευτικοί, σχεδόν πάντα μυώδεις, με ελκυστικά χαρακτηριστικά, gentlemen, τρυφεροί, προστατευτικοί, με υψηλές επιδόσεις στο σεξ. Ο έρωτας για τους επαγγελματίες συνοδούς κυριών είναι μέρος της δουλειάς τους.

Μιας δουλειάς που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, επέλεξαν από ανάγκη. Χρηματική.

Πληρώνονται αδρά γι'αυτό που κάνουν. Κάποιοι νιώθουν πια άνετα με αυτό, άλλοι πάλι καθόλου.

Οι επαγγελματίες συνοδοί κυριών (συνηθίζουν να τους αποκαλούν «ζιγκολό») προσπαθούν να ικανοποιήσουν κάθε γυναικεία ανάγκη που θα τους ζητηθεί, να γίνουν το «τέλειο πακέτο» με ημερομηνία λήξης. Επειτα έρχεται το «αντίο» που όμως για κάποιους δεν είναι και τόσο απλό. Εχοντας δει στα μάτια των γυναικών τον πόθο για εκείνους, ίσως ως ένα βαθμό να εμπλακούν συναισθηματικά. Ομως η δουλειά τους έχει τους δικούς της «κανόνες». Δεν επιτρέπει σχέση ή κάτι παραπάνω από προσφορά συντροφιάς και ερωτικών υπηρεσιών. Ενας επαγγελματίας συνοδός κυριών περιγράφει τη ζωή ενός τέτοιου άνδρα.

«Είμαι 32 ετών. Βγάζω περίπου 30.000 ευρώ τον χρόνο. Η έδρα μου είναι η Νέα Υόρκη. Είμαι στο επάγγελμα σχεδόν 8 χρόνια.

Δεν είχα κάνει σεξ μέχρι και τα 19 μου χρόνια. Αρχισα να εξερευνώ την σεξουαλικότητα μετά τα 20. Δεν είχα φετίχ στο σεξ. Ηξερα μόνο ότι «εκεί έξω» γίνονται πολλά περισσότερα από όσα έκανα με το κορίτσι μου. Αρχισα, όμως, κάποια στιγμή να έχω περιέργεια για το κάτι παραπάνω. Ηθελα να αρχίσω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Αρχισα να έχω σεξουαλικές εμπειρίες με άλλες γυναίκες που είχαν απαιτήσεις από μένα στο κρεβάτι. Και αυτό άρχισε να γίνεται συνήθεια. Ωσπου έκανα σεξ με ένα call girl. Μέχρι τότε δεν είχα γνωρίσει κάποιον άνθρωπο που πληρώνεται για να κάνει σεξ. Ηταν φοιτήτρια αλλά έκανε αυτή τη δουλειά για τα προς το ζην. Μπορεί να μην ξανακάναμε σεξ αλλά κρατήσαμε επικοινωνία και ανταλλάσσαμε νέα για τη ζωή μας. Κάποια στιγμή μου είπε: «Εχεις σκεφτεί να γίνεις συνοδός κυριών; Μπορείς να το κάνεις παράλληλα με την άλλη σου δουλειά για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου. Στον χώρο μας (εννοούσε τον χώρο των «συνοδών») δεν υπάρχουν πολλοί straight, ανοιχτόμυαλοι και τόσο... προικισμένοι άνδρες».

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορούσα να εκμεταλλευτώ τα πλούσια φυσικά μου προσόντα. Οι γυναίκες, όταν έκανα σεξ, πάντα μου τόνιζαν πόσο καλά περνούσαν όταν κάναμε σεξ.
 

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποια μπορεί να πλήρωνε έως και 5.000 ευρώ για να κοιμηθεί ένα βράδυ μαζί μου, επειδή ήμουν καλός. H Kλαίρη, το call girl που είχα γνωρίσει μου είχε βάλει την ιδέα. Την εμπιστευόμουν, ήμουν γοητευμένος από εκείνη. Ηταν ό,τι πιο ιδιαίτερο είχα γνωρίσει στο γυναικείο είδος. Μου είπε για ένα forum που διαφήμιζε «άνδρες για συντροφιά, μόνο σε κυρίες». Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά χρέη και βέβαια η ιδέα να κάνω σεξ με διαφορετικές γυναίκες με εξίταρε. Αγαπούσα το σεξ και δεν είχα σχέση. Γιατί να μην πληρώνομαι για να κάνω κάτι που μου αρέσει; Δεν κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου όλο αυτό με έκανε να νιώθω άβολα. Να εκμεταλλεύομαι το σώμα μου για το κέρδος. Ειχα ψευδώνυμο. Εκανα δικό μου site και η γυναίκα με την οποία έκανα σεξ εκείνο το διάστημα με έβγαλε φωτογραφίες. Ηξερε το σχέδιό μου. Ηξερε ότι είναι τρελό αλλά δεν την ενοχλούσε. Οι φωτογραφίες εννοείται ότι έκρυβαν το πρόσωπό μου. Στο site δεν έγραφα ότι προσφέρω σεξ. Μόνο παρέα και κουβέντα. Ενα μήνα μετά, δέχτηκα email από μια Σουηδέζα τραπεζική υπάλληλο που την έλεγαν Βερόνικα. Επαθα σοκ! Ανταλλάξαμε email αρκετές φορές, έπειρα αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Δεν ήμουν νευρικός. Αρχικά λέγαμε για τα βιβλία που διαβάζαμε. Ενιωθα ανακούφιση. Αρχισα να αφήνω τον εαυτό μου, να νιώθω άνετη μαζί της. (Αρχισα να μαθαίνω ότι η χημεία είναι σημαντική. Αν η κουβέντα δεν «τραβάει», δεν συνεχίζω για τα υπόλοιπα). Η Βερόνικα μου πρότεινε ένα ταξίδι για το Λονδίνο, για ένα Σαββατόκυριακο. Θα με πλήρωνε αδρά. Θυμάμαι ότι είχα κολλήσει στην οθόνη του υπολογιστή για πέντε λεπτά, ήταν αδύνατο να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Είχα άγχος για το τι θα συνέβαινε. Οταν έφτασα στο Λονδίνο, πήγα στο ξενοδοχείο και συνάντησα την Βερόνικα στο λόμπι. Ηταν ξανθιά με γαλανά μάτια, περίπου 50 ετών. Ηταν όπως είχα δει στις φωτογραφίες.

Ηταν παντρεμένη αλλά με παγωμένες σχέσεις με τον σύζυγό της. Ο καθένας έκανε τη ζωή του. Ειχε κανονίσει τα πάντα. Στο τέλος της βραδιάς μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και τίποτα παραπάνω. Ολο το υπόλοιπο Σαββατόκυριακο, κάναμε βόλτες στην πόλη. Φαινόταν ότι δεν έψαχνε για σεξ. Ομως, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω σεξ μαζί της. Αλλωστε για ποιον άλλο λόγο βρισκόμασταν εκεί; Από την άλλη, έπρεπε να σεβαστώ αυτό που ήθελε η πελάτισσα. Το ταξίδι τελείωσε και δεν κάναμε σεξ. Ετσι έμαθα ότι πολλές γυναίκες που καταφεύγουν σε συνοδούς μπορεί να έχουν ανάγκη απλά τη συντροφιά και το σεξ να είναι κάτι δευτερεύον. Τον επόμενο χρόνο είχα μια πελάτισσα το μήνα. Οι περισσότερες ήταν από τη Νέα Υόρκη, εκεί που έμενε. Η τιμή ήταν 1.300 ευρώ για ένα απόγευμα και 2.500 ευρώ για ένα ολόκληρο πρωί ή μια ολόκληρη νύχτα. Τολμώ να πω ότι είχα υψηλές τιμές. Πολλές πελάτισσες ήταν παντρεμένες, ήμουν το μυστικό τους. Μόνο μια πελάτισσά μου ήταν κοντά στην ηλικία μου και ήταν όμορφη. Είχα παντρευτεί από μικρό κορίτσι. Ηθελε να δοκιμάσει πραγματα που δεν τολμούσε να κάνει με τον σύζυγό της. Μην σας πω ότι η επαφή μας βοήθησε ακόμα και τον γάμο της. Εγινε ειλικρινής με τον εαυτό της και με αυτό που ήθελε. Εγινα κάτι σαν θεραπευτής σεξ, κάποιος που βοηθούσε τις γυναίκες να εκφράσουν τις επιθυμίες τους, τις ανάγκες τους, τις φαντασιώσεις τους.

Αυτή η ασχολία δεν σε θέλει μόνο καλό στο κρεβάτι. Είναι να το αγαπάς, να το απολαμβάνεις. Να απολαμβάνεις την σεξουαλικότητα. Μέχρι που άνδρες μου ζητούσαν να κάνω σεξ με την γυναίκα τους και να απολαμβάνουν την θέα. Αλλοι με νοίκιαζαν για να κάνω σεξ με την σύντροφό τους ως δώρο γενεθλίων. Τις έφερνα όλες σε οργασμό με τη μία. Είχα την τεχνική μου.

Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να βγάζεις λεφτά αυτός. Το να πιέζεις τον εαυτό σου να ανταποκρίνεται συνεχώς ερωτικά και συναισθηματικά μπορεί να είναι εξοντωτικό.

Φοβάμαι να πω τι κάνω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν. Σέβομαι τις πελάτισσες και την ανάγκη τους. Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω και πολύς κόσμος δεν απολαμβάνει το σεξ. Υπήρχαν φορές που ένιωθα να δένομαι συναισθηματικά με κάποιες, όμως δεν το συνέχιζα, δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ το συναίσθημά τους. Η δουλειά αυτή ξέρω ότι δεν έχει μέλλον. Ξέρω ότι αν ερωτευτώ πραγματικά μια γυναίκα δεν θα θέλω να την συνεχίσω. Οσο παράξενο κι αν φαίνεται στις γυναίκες, οι άνδρες όταν μπλέκονται συναισθηματικά με μια γυναίκα είναι δύσκολο να κάνουν σεξ με οποιαδήποτε άλλη, τόσο απλά...».

Η εξομολόγηση δημοσιεύτηκε στο cosmopolitan.com