Πώς ένα παιδί βοήθησε την μητέρα του να γεννήσει το αδελφάκι του - 13 Συγκλονιστικές εικόνες | 0 bovary.gr
Πώς ένα παιδί βοήθησε την μητέρα του να γεννήσει το αδελφάκι του - 13 Συγκλονιστικές εικόνες | 0 bovary.gr
ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πώς ένα παιδί βοήθησε την μητέρα του να γεννήσει το αδελφάκι του - 13 Συγκλονιστικές εικόνες


Εικόνες που καθρεπτίζουν το θαύμα της ζωής. Μια γυναίκα έφερε στον κόσμο μια ζωή με την βοήθεια του παιδιού της. Σε μια φουσκωτή πισίνα.

Ολα συνωμότησαν με απόλυτη αρμονία. Ο πόνος έγινε ελπίδα.

Η Amiah από την Αμερική, κατάφερε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με την βοήθεια του πρώτου της παιδιού, το οποίο θήλαζε κατά τη διάρκεια της γέννας. H διαδικασία καταγράφηκε από τον φακό της Melissa Benzel. Το μωράκι γεννήθηκε μέσα στην πισίνα. Η Amiah είχε στο πλευρό της τον μικρό της γιο.

Aμέσως μετά την γέννα, θήλασε το νεογέννητο μωράκι της.

«Αυτή η μητέρα συνέχισε να θηλάζει το πρώτο της παιδί καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και κατά τη διάρκεια της γέννας της γιατί ήξερε ότι αυτό θα βοηθήσει το σώμα της με τον καλύτερο τρόπο για την διαδικασία» αναφέρει η Melissa στο popsugar.com, και πρόσθεσε «Ηταν μια superstar.

Δεν παραπονέθηκε ούτε μια στιγμή και ήταν μητέρα με όλη τη σημασία της λέξης και για τα δύο της παιδιά. Εβαλε στην άκρη όλο τον πόνο για να είναι μητέρα τους. Είναι ένα παράδειγμα προς όλους τους γονείς».

Στην Ηuffington Post δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αγάπησα αυτή την ιστορία της μητέρας που θήλαζε το μωρό της κατά την διάρκεια του τοκετού. Εδωσε το παράδειγμα και σε άλλες μητέρας να επιτρέπουν στο σώμα τους να γεννά φυσικά.

Ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσεις το σώμα σου να φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή».