7 πράγματα που οι παντρεμένοι άντρες δεν καταλαβαίνουν για το σεξ  | 0 bovary.gr
7 πράγματα που οι παντρεμένοι άντρες δεν καταλαβαίνουν για το σεξ | 0 bovary.gr
ΣΕΞ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

7 πράγματα που οι παντρεμένοι άντρες δεν καταλαβαίνουν για το σεξ


Πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα και μάλιστα για το σύζυγο να μπεί στο μυαλό της γυναίκας του και να καταλάβει όλα όσα εκείνη ζητά;

Από τα τακούνια που φοράμε και τους λόγους που κάνουμε τόσο συχνά αποτρίχωση, μέχρι το σεξ οι άντρες πολλές φορές απλά δεν νιώθουν.

Ας σταθούμε για παράδειγμα στις σεξουαλικές επαφές ενός παντρεμένου ζευγαριού. Εμφανιζεστε μπροστά του με αισθησιακά εσώρουχα και εκείνος ως γνήσιο αρσενικό, είναι έτοιμος για όλα.

Έχει ενθουσιαστεί και το μόνο που σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή είναι να σας ρίξει στο κρεβάτι. 

Ομως για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο. Εμείς είμαστε πολύ πιο περίπλοκες ακόμα και στο σεξ και παρακάτω θα διαβάσετε τι ακριβώς εννοούμε με αυτό.

Η αλλαγή τεχνικής την πιο ακατάλληλη στιγμή

Μπορεί εσείς να πιστεύετε ότι αν μετακινήσετε τη γλώσσα ή το χέρι σας λίγο πιο δεξιά ή αριστερά κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, θα μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ζήτημα της τριχοφυΐας

​​​Και φυσικά αναφερόμαστε στις τρίχες που φυτρώνουν στο επίμαχο σημείο, που αποτελούν το χειρότερο εχθρό των γυναικών αλλά και των αντρών. Γιατί όσα χρόνια κι αν γνωρίζεται ένα ζευγάρι, ακόμα και όταν καταλήγει σε γάμο, ο άντρας εξακολουθεί να αντιπαθεί την αίσθηση της τρίχας, πρέπει να κατανοήσει όμως ότι είναι βάσανο.

Η περιποίηση πριν και μετά το σεξ

Συνηθως, πριν από το σεξ, οι γυναίκες κάνουν μία επίσκεψη στο μπάνιο για να φρεσκαριστουν, να κάνουν ντους, να βάλουν κρέμα ή λάδι σώματος, να αρωματιστουν. Ολη αυτή η διαδικασία μπορεί να ξενερώσει τον άντρα που απλά βγάζει το εσώρουχο του και νιώθει ετοιμοπόλεμος. Το ίδιο ισχύει και μετά τη συνουσία. Η γυναίκα είναι αυτή που θα τρέξει πρώτη στο μπάνιο για να πλυθεί, προκειμένου να μην πάθει κάποια μόλυνση που θα την κάνει να υποφέρει από πόνο.

Η άσκηση πίεσης στο στήθος

Το στήθος είναι ένα από τα σημεία του γυναικείου σώματος που οι άντρες λατρεύουν όχι μόνο να θαυμάζουν από απόσταση, αλλά και να ασχολούνται με αυτό όταν κάνουν σεξ. Ωστόσο, ποτέ σχεδόν δεν προσέχουν την πίεση που ασκούν και αδυνατούν να κατανοήσουν ότι θέλει αργές και απαλές κινήσεις.

Τα πανάκριβα σέξι εσώρουχα

Κανένας άντρας δεν θα σκεφτεί να φορέσει το πιο ακριβό μποξερακι, όταν θέλει να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες του. Σε αντίθεση με τη γυναίκα, που θα ξοδέψει πολλά χρήματα για να αποκτήσει το σέξι σετ που είδε στη νέα συλλογή μιας εταιρείας για να νιώσει για δέκα λεπτά θέα όπως το μοντέλο στη φωτογράφιση, ο άντρας νιώθει άνετος και θελκτικος ακόμα και με τον Μπαγκς Μπάνι.

 

Το σεξ μετά από το σεξ

Για ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών η μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή και μπορεί να βιώσουν οργασμό για δεύτερη φορά μετά από το σεξ. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό, αλλά ελάχιστα κατανοητό από το αντίθετο φύλο.

Το λιπαντικό δεν είναι αμαρτία

Οι περισσότεροι άντρες το παίρνουν πολύ προσωπικά και δεν σκέφτονται, ότι όπως ακριβώς υπάρχουν δύσκολες μέρες για εκείνους και τη διάθεση τους, έτσι και οι γυναίκες έπειτα από μία μέρα στη δουλειά γεμάτη άγχος ή μετά την περίοδο, δεν είναι δυνατόν να μπεί εύκολα στο μουντ για σεξ και χρειάζεται κάποια υποστήριξη.