glamour.it
glamour.it
ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΤΙΠΣ

Πώς διατηρεί σταθερό το βάρος της η Κάρλι Κλος


Η καθημερινότητα ενός σούπερμοντελ δεν είναι και τόσο ρόδινη. Οχι γιατί δεν θα σας άρεσε να απολαμβάνετε καθημερινά στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και περιποίησης στα δεκάδες κέντρα ομορφιάς ή να ταξιδεύετε για επαγγελματικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που κάνει τη ζωή τους πιο δύσκολη είναι η ανάγκη να διατηρήσουν γυμνασμένη και λεπτή τη σιλουέτα τους, ώστε όχι μόνο να είναι ποθητές και αρεστές, αλλά να είναι και επαγγελματικά περιζήτητες.

Μια από αυτές τις γυναίκες είναι και το τοπ μόντελ Κάρλι Κλος, που έχει κάνει αίσθηση στις πασαρέλες αν και είναι μόλις 24 ετών.

Εχει υπογράψει συμβόλαια με τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας, έχει ασχοληθεί ακόμα και με την παρουσίαση στην τηλεόραση.

shutterstock
shutterstock

Ποιο είναι όμως το μυστικό της για να παραμένει πάντοτε σε φόρμα;

Η Κάρλι μιλώντας στο Keep It Cleaner Gilrs παραδέχτηκε, ότι αγαπάει τη γυμναστική και συγκεκριμένα τις ασκήσεις που είναι υψηλής έντασης και απολαμβάνει να τις εκτελεί μαζί με φίλους στη φύση.

Ωστόσο, όταν ταξιδεύει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γυμναστεί στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι αερόβιες ασκήσεις τη βοηθούν μάλιστα να καταπολεμήσει το τζετ λαγκ και να νιώσει καλύτερα.

Πρόσφατα, η Κλος έκανε ένα τουρ στην Αυστραλία με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας της με το μπραντ David Jones, για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2017.

Εκεί, πολλοί την είδαν να κάνει σνόρκελινγκ δηλαδή καταδύσεις και να χαλαρώνει στην παραλία.

Οσο για το αν στερείτε τελείως τους πειρασμούς;

Η Κλος μίλησε και για την αγαπημένη της λιχουδιά, που είναι η βίγκαν μαύρη σοκολάτα και συγκεκριμένα αυτή χωρίς γλουτένη, γάλα και σόγια.