Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι και καίνε το νυφικό τους, μετά το διαζύγιο | 0 bovary.gr
Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι και καίνε το νυφικό τους, μετά το διαζύγιο | 0 bovary.gr
09|02|2017 14:50
SHARE
ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ

Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι και καίνε το νυφικό τους, μετά το διαζύγιο


Το νυφικό για -τις περισσότερες όχι όλες- γυναίκες αποτελεί κάτι σαν το παραμυθένιο εκείνο φόρεμα που ονειρεύονται από μικρές. 

Κουβαλά ένα μύθο πάνω του -για τις συγκεκριμένες γυναίκες όχι για όλες- και γι' αυτό με έκπληξη ακούγεται κάθε περίπτωση νυφικού που... χαλάει. Στο καθαριστήριο, στη φωτογράφιση, πάνω σε μια τρέλα στο πάρτι γάμου. Πόσο μάλλον όταν το καταστρέφει εσκεμμένα η ίδια η νύφη!

Για ποιο λόγο; Μα γιατί χώρισε. Το τι θα κάνει μια γυναίκα το νυφικό της όταν χωρίσει είναι πάντα ένα ερώτημα. Η νέα μόδα έρχεται να της λύσει τα χέρια. 

Μετά τα πάρτι διαζυγίου με τις φοβερές τούρτες στα οποία οι γυναίκες παίρνουν την εκδίκησή τους από το πρώην και γιορτάζουν την ελευθερία τους, έρχεται να γίνει μόδα μια άλλη νέα τακτική: Να οργανώνουν τελετή καύσης του νυφικού για να σβήσουν κάθε μνήμη από εκείνη που κάποτε θεωρούνταν η μεγάλη ημέρα της ζωής τους. Η δε κάθαρση επέρχεται τη στιγμή που ποστάρουν στα social media τις φωτογραφίες που δείχνουν το μετάξι και το τούλι να τυλίγεται στις φλόγες.

Μάλιστα, η μόδα αυτά λαμβάνει τέτοιες διαστάσεις που στο εξωτερικό πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που όχι απλά καίνε το νυφικό τους αλλά κάνουν κανονικά και φωτογράφιση καύσης νυφικού! 

Για κάποιες από τις γυναίκες αυτές, πάντως, δεν είναι μια απλή διαδικασία που κάνουν για να γελάσουν με τις φίλες τους αλλά αποτελεί μια κίνηση με νόημα για εκείνες αφού αισθάνονται ότι ξεφορτώνονται όλη την αρνητική ενέργεια που έφερε ο αποτυχημένος γάμος στη ζωή τους.

Από τις εκδηλώσεις καύσεις νυφικού δεν λείπουν και οι πιο ακραίες εκδηλώσεις όπως το... κρέμασμα του νυφικού. Μερικές, μάλιστα, γυναίκες, το πυροβολούν κιόλας!