Τα ζευγάρια που θα δεις έξω του Αγίου Βαλεντίνου | 0 bovary.gr
Τα ζευγάρια που θα δεις έξω του Αγίου Βαλεντίνου | 0 bovary.gr
5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Τα ζευγάρια που θα δεις έξω του Αγίου Βαλεντίνου


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται και οι πόλεις του κόσμου γεμίζουν κόκκινες βιτρίνες, αρκουδάκια και καρδούλες και οι δρόμοι ρομαντικά αγόρια με λουλούδια στα χέρια και κορίτσια με σακούλες γεμάτες δώρα για τους συντρόφους τους.

Ζευγαράκια ξεχύνονται στους δρόμους πιασμένα χέρι-χέρι και γεμίζουν εστιατόρια και μπαρ, γιορτάζοντας την αγάπη τους για μία ακόμη ημέρα.

Αν είσαι κάπου ανάμεσά τους, όχι βέβαια με το ταίρι τους, αλλά με τους single φίλους σου, θα δεις πως τα ζευγάρια του Βαλεντίνου χωρίζονται σε ορισμένες κατηγορίες.

Το ζευγάρι που γιορτάζει τον Βαλεντίνο πρώτη φορά

Λουλούδια, δώρα, ακριβό κρασί, φαγητό, γενικά χαμός. Αυτό το ζευγάρι γιορτάζει για πρώτη φορά του Αγίου Βαλεντίνου και δείχνει να το απολαμβάνει. Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει, κοιτιούνται συνέχεια στα μάτια, πιάνουν το χέρι ο ένας του άλλου, φιλιούνται.  

Αλλοι τους κοιτούν και ζηλεύουν, άλλοι τους φτύνουν να μην τους ματιάσουν και άλλοι απλά κοιτούν από την άλλη.

Το ζευγάρι που έχει μαλώσει

Ο Βαλεντίνος δεν είναι πάντα τέλειος. Υπάρχουν ζευγάρια που αυτή τη μέρα μαλώνουν (μη σοκάρεσαι!) και βγαίνουν έξω (μη σοκάρεσαι ξανά!). Ο λόγος που μάλωσαν άγνωστος, αλλά η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και φαίνεται. Μιλάνε λίγο, η κοπέλα τον κοιτάει με σηκωμένο φρύδι και εκείνος αδιαφορεί, συνεχίζοντας να μασάει τη μπριζόλα του.

Το ζευγάρι που έπρεπε να είναι στο κρεβάτι

Ματιές γεμάτες υποσχέσεις, υγρά χείλη και διαθέσεις στα ύψη. Κοιτώντας αυτό το ζευγάρι αναρωτιέσαι γιατί δεν κάθονται από την αρχή σπίτι τους να φάνε και να κάνουν ό,τι θέλουν, να αφήσουν και εσάς τους υπόλοιπους στην ησυχία σας.

Το ζευγάρι που βγαίνει πρώτο ραντεβού

Δύο πιτσουνάκια επέλεξαν να βγουν πρώτο ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (τι γλυκό). Λίγη αμηχανία, λίγες παύσεις, διάθεση να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον ανάμεσα σε φαγητό ή ποτό και ζευγάρια που γιορτάζουν τον έρωτα.

Το ζευγάρι που γιορτάζει συνέχεια τον Βαλεντίνο

Είναι τα λίγο μεγαλύτερα ζευγάρια που έχουν σαν συνήθεια να βγαίνουν έξω κάθε 14 Φεβρουαρίου. Είναι χρόνια μαζί και αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες που αφήνουν για λίγο πίσω τους παιδιά, υποχρεώσεις και προβλήματα.