Βάφτισε κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου -Για του Αγίου Βαλεντίνου | 0 bovary.gr
Βάφτισε κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου -Για του Αγίου Βαλεντίνου | 0 bovary.gr
ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

Βάφτισε κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου -Για του Αγίου Βαλεντίνου


Είναι εκείνα τα ζωάκια που όταν τα βλέπεις σε κάνουν να τρελαίνεσαι με την κακή έννοια, μιας και είναι άκρως αηδιαστικά.

Οταν τις βλέπεις θες να αρπάξεις ένα αντικείμενο και να τις λιώσεις, με το «κρατς-κρατς» που ακούγεται να σε κάνει να φουσκώνεις από ικανοποίηση και να χαμογελάς.Οι κατσαρίδες είναι μισητές πως να το κάνουμε...

Και μιας και είναι αηδιαστικές και μισητές ταιριάζουν τέλεια με τους πρώην μας, μιας και μας δημιουργούν τα ίδια συναισθήματα, ειδικά αν ο «Τάκης» μας πλήγωσε την καρδιά.

Τι θα έλεγες λοιπόν να βγάλουμε «Τάκη» μία κατσαρίδα από τον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ γιορτάζοντας με τον δικό μας μοναδικό τρόπο τον Αγιο Βαλεντίνο.

 

 

Με μια δωρεά των 10 δολαρίων κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, που φιλοξενούνται εκεί, μπορούν να γίνουν ο Κώστας, ο Χρήστος, ο Μάκης, που... λατρεύουμε.

Αν έχουμε τη διάθεση να ξοδευτούμε με 35 δολάρια, θα πάρουμε και μια λούτρινη κατσαρίδα (ας του στείλουμε ένα δώρο, ντροπή), ενώ με 50 δολάρια θα έχουμε και σοκολατάκια!

Δεν χρειάζεται να ζούμε στη Νέα Υόρκη, για να κάνουμε τη «βάφτιση» της κατσαρίδας καθώς μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να αποκτήσουμε το πιστοποιητικό.

Και μην ξεχνάμε πως οι δωρεές μας πάνε για καλό σκοπό, μιας και με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε για την υγεία και τη συντήρηση των ζώων.