Μετά το κενό ανάμεσα στα μπούτια η μόδα θέλει.... λακκάκια χαμηλά στη μέση | 0 bovary.gr
Μετά το κενό ανάμεσα στα μπούτια η μόδα θέλει.... λακκάκια χαμηλά στη μέση | 0 bovary.gr
ΛΑΚΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Μετά το κενό ανάμεσα στα μπούτια η μόδα θέλει.... λακκάκια χαμηλά στη μέση


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα λακκάκια δίπλα από τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του προσώπου ενός άντρα και κυρίως μιας γυναίκας, αφού χαρίζουν μια παιδικότητα στην έκφραση και μαρτυρούν ένα γλυκό χαρακτήρα.

Ομως τώρα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεταφέρεται στα dimples of Venus, δηλαδή στα μικρά «λακκάκια της Αφροδίτης», που εντοπίζονται χαμηλά στην πλάτη και συγκεκριμένα στη μέση.

Αν δεν τα έχετε εσείς, τότε σίγουρα τα έχετε παρατηρήσει στο σώμα άλλων ανθρώπων, αυτών με γενετική προδιάθεση ή αρθρώσεις που έχουν κατάλληλο μέγεθος.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό, ότι αυτά δεν μπορούν να δημιουργηθούν με τη γυμναστική, αφού στην περιοχή δεν υπάρχουν μύες, όμως πια αποτελούν τη νέα μανία των γυναικών, που ξοδεύουν χρήματα – χιλιάδες λίρες - σε πλαστικούς χειρούργους στην προσπάθεια τους να τα αποκτήσουν.

apimages
apimages

Η μανία αυτή πιθανότατα να έχει προκύψει μέσα από τα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς, όπως η Κένταλ Τζένερ και η Μιράντα Κερ, που είναι δύο από τις διάσημες κυρίες, οι οποίες τα διαθέτουν από τη φύση τους και φροντίζουν να τα αναδεικνύουν.

Τα λακκάκια της Αφροδίτης λέγεται, πως είναι ένδειξη καλής υγείας και σεξουαλικής ζωής, γιατί διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία του αίματος, αλλά και σημάδι ομορφιάς, το οποίο από ότι φαίνεται μετράει περισσότερο για το γυναικείο κοινό·

Η χειρούργος Dr Amanda Wong-Powell, με έδρα το Λονδίνο αναφερόμενη στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, είπε στην dailymail: « Το σημείο V είναι μια κυρτή περιοχή στην πλάτη και συνήθως το έχουν άνθρωποι με αθλητικό σωματότυπο και πολλές γυναίκες θέλουν να το αποκτήσουν με επέμβαση για να δείχνουν πιο νέες και γυμνασμένες. Αλλωστε το κάτω μέρος της πλάτης ανέκαθεν θεωρούνταν όμορφο. Με την αύξηση της αισθητικής χειρουργικής για τη βελτίωση της εικόνας των γλουτών, πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι αυτή η επέμβαση ταιριάζει μια μια σέξι εικόνα χαμηλά στην πλάτη».

Η επέμβαση δεν είναι επώδυνη, σύμφωνα με την ειδικό. Κοστίζει όμως ακριβά και αυτό φαίνεται να «πονάει» περισσότερο αφού η τιμή ξεκινάει από τις 4.900 λίρες, δηλαδή τα 5.768 ευρώ! Το αποτέλεσμα είναι εμφανές σε τέσσερις εβδομάδες έως και τρεις μήνες.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk