ΚΟΡΜΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Ετσι μοιάζει η Τζένιφερ Ανιστον 20 χρόνια νεότερη -Τα μυστικά της διατροφής της


Το περασμένο Σαββατοκύριακο η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον βρέθηκε στο Μεξικό όπου γιόρτασε τα γενέθλια της σε άκρως καλοκαιρινό μουντ.

Ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» παρέα με τον σύζυγό της Tζάστιν Θιρού, αλλά και φίλους να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην πισίνα. Μαζί της ήταν μάλιστα και η συμπρωταγωνίστριά της από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ. 

Η Ανιστον εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το αψεγάδιαστο δέρμα της.

 

Πού οφείλονται όμως τα καλοσχηματισμένα χέρια, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί και τα γυμνασμένα της πόδια; Αρκεί μόνο η σκληρή καθημερινή γυμναστική για να αποκτήσετε κι εσείς ένα τέτοιο σώμα;

Η ίδια κατά καιρούς έχει αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής που τη βοηθούν να διατηρείται όπως μια 30άρα!

  • Εχει βρει το τρικ για να καταναλώνει ακόμα και τα «απαγορευμένα» φαγητά με υγιεινό τρόπο

Ενας από τους πειρασμούς στους οποίους δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί είναι οι μακαρονάδες. Ομως έχει πάψει να αισθάνεται ενοχές κάθε φορά που παραγγέλνει αυτό το πιάτο στο εστιατόριο ή όταν το ετοιμάζει μόνη στο σπίτι, αφού φροντίζει να φτιάχνει λαζάνια λαχανικών, δηλαδή λωρίδες από λαχανικά όπως οι μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια, αντί για πραγματικά ζυμαρικά. Προσθέτει τυρί και τα βάζει στο φούρνο.  

  • Το πρωινό της είναι πλούσιο και γεμάτο πρωτεΐνη

Μερικές φορές ετοιμάζει ένα γευστικό σμούθι στο οποίο προσθέτει φρούτα που λατρεύει όπως οι μπανάνες και τα κεράσια. Το ενισχύει με σκόνη πρωτεΐνης γάλα αμυγδάλου, κακάο και ολόκληρα αμύγδαλα, αλλά άλλες φορές προτιμά να φάει αβγά με νιφάδες βρώμης.

  • Διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή όλο το χρόνο

Η Ανιστον προτείνει να καταναλώνετε όσο το δυνατόν περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, να μειώσετε την πρόσληψη ζάχαρης και να πίνετε «τόνους» από νερό όλο το χρόνο.

  • Γυμνάζεται με διαφορετικές ασκήσεις

Πιθανότατα να γνωρίζετε ότι είναι φαν της γιόγκα, όμως η ίδια υποστηρίζει ότι οι διαφορετικές ασκήσεις κατά τις προπονήσεις είναι το «κλειδί» για να διατηρήσετε ένα άψογο σώμα. Εκείνη συνδυάζει τη γιόγκα με την κυκλική γυμναστική, με ποδηλασία (σπίνινγκ) ή με τρέξιμο.

  • Τα γεύματα της έχουν πάντοτε ένα γευστικό ενδιαφέρον

Ενώ η ίδια χαρακτηρίζει το μεσημεριανό της ως «σταθερό» γεύμα, αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο μαρούλι και κοτόπουλο πάντα. Η Ανιστον λατρεύει τις σαλάτες που περιέχουν φέτα, ρεβίθια ή πλιγούρι.

  • Προετοιμάζει υγιεινά γεύματα πάντα

« Κόβω φρέσκα λαχανικά και τα αποθηκεύω σε τάπερ», λέει η Ανιστον στο Yahoo! Food. Επίσης, στο ψυγείο της θα βρείτε βρασμένα αυγά και ψίχα από κοτόπουλο. Για σνακ προτιμάει να τρώει μαύρα σταφύλια!