«Τι μου συνέβη όταν για μια εβδομάδα έκανα σεξ κάθε πρωί»  | 0 bovary.gr
«Τι μου συνέβη όταν για μια εβδομάδα έκανα σεξ κάθε πρωί» | 0 bovary.gr
17|02|2017 11:09
SHARE
ΣΕΞ... ΑΧΑΡΑΓΑ

«Τι μου συνέβη όταν για μια εβδομάδα έκανα σεξ κάθε πρωί»


Με τρία παιδιά (και άρα... βάρβαρο ξύπνημα νωρίς νωρίς) το ενδεχόμενο για πρωινό σεξ για την Μόλι έμοιαζε με όνειρο θερινής νυκτός.

Συνήθως (όταν οι περιστάσεις και η κούραση το επέτρεπαν) η ερωτική διάθεση με τον σύζυγό της ανέβαινε τα βράδια. Κάτι που έκανε όμως την ερωτική τους ζωή εξαιρετικά προβλέψιμη και την επηρέαζε αρνητικά. 

Ετσι, πήρε την απόφαση να αναλάβει δράση, να αντιστρέψει το κλίμα και να αναθερμάνει τη σεξουαλική σχέση με τον σύζυγό της βάζοντας μαζί του κάτι σαν.... στοίχημα: Θα δοκίμαζαν επί μια εβδομάδα να σηκώνονται όσο νωρίτερα χρειαζόταν για να κάνουν σεξ. Ναι, σεξ αχάραγα. Πριν σηκωθούν τα παιδιά και πριν αρχίσουν οι τρελές υποχρεώσεις να τρέχουν μέσα στην ημέρα. 

Τι συνέβη; Η ίδια η Μόλι περιγράφει την όλη εμπείρια της ως εξής: 

Δευτέρα

« Εβαλα το ξυπνητήρι μια ώρα νωρίτερα. Πίστευα ότι είναι ο μόνος τρόπος για να βρούμε λίγο χρόνο για τους δυο μας. Ετσι, σηκώθηκα, πήγα κατευθείαν στο μπάνιο για να πλένω τα δόντια μου, να χτενίσω τα μαλλιά μου και να φορέσω τους φακούς επαφής, αλλά και λίγη ενυδατική. Οταν επέστρεψα στο κρεβάτι, ο σύζυγός μου κοιμόταν ακόμα. Μπήκα κάτω από τα παπλώματα και τον ξύπνησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Τρίτη

« Παρέκαμψα την περιποίηση μου. Ο σύζυγος μου ξύπνησε στις έξι και μισή και μάλλον υπεύθυνη ήταν η τεστοστερόνη! Κι ενώ υπό κανονικές συνθήκες χρειάζομαι αρκετά προκαταρκτικά, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πολύ καυτά ανάμεσα μας. Ηταν ένας από τους πιο σέξι τρόπους για να ξυπνήσω.»

Τετάρτη

«Η συγκεκριμένη ημέρα αναμενόταν να είναι δύσκολη για εμένα στη δουλειά γιατί είχα ένα μεγάλο προγραμματισμένο μίτινγκ και το γεγονός, ότι την προηγούμενη βραδιά ξενύχτησα, με έκανε να αισθάνομαι εξαντλημένη το πρωί. Και φυσικά δεν είχα καμία διάθεση για σεξ. Οταν εκείνος άρχισε να με παρενοχλεί, εγώ πήρα το κινητό μου για να ελέγξω τα μηνύματα από τη δουλειά. Το ξέρω, πως αυτό ήταν πολύ κακό. Ομως, φρόντισε να μου ετοιμάσει μια έκπληξη για το σχόλασμα: είχε στείλει τα παιδιά στη μητέρα του. Παραγγείλαμε φαγητό, είδαμε τηλεόραση και έπειτα κάναμε υπέροχο σεξ αργά το βράδυ. Το γεγονός ότι το σεξ έγινε προτεραιότητα για εμάς αυτή τη βδομάδα, μας έκανε να το θέλουμε και οι δυο περισσότερο.»

Πέμπτη

«Ο σύζυγός μου αποφάσισε να με ξυπνήσει κάνοντας μου έρωτα ασταμάτητα. Είχα το μεγαλύτερο οργασμό από αυτούς που θυμάμαι. Αυτό με επηρέασε στη δουλειά, όπου εμφανίστηκα με ένα μεγάλο χαμόγελο. Και συνειδητοποίησα ότι οι πρωινές μας σεξουαλικές περιπέτειες ήταν υπεύθυνες για αυτή μου τη διάθεση.»

Παρασκευή

« Ηταν ένα από τα πιο γλυκά πρωινά γιατί, αν και δεν κάναμε σεξ, η κόρη μας ήρθε στο κρεβάτι και μπήκε ανάμεσα μας. Ημασταν αγκαλιά όλοι μαζί σε μια φωλιά.»

Σάββατο

«Τα πρωινά του Σαββάτου δεν είναι ποτέ χαλαρά. Ομως αφού αφήσαμε τα παιδιά στο πάρτι και την προπόνηση, γυρίσαμε σπίτι και κάναμε σεξ για περισσότερο από μια ώρα. Ηταν πολύ αισθησιακό να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη την ώρα του σεξ, ενώ κατάλαβα ότι τελικά είχα έναν πολύ γοητευτικό άντρα.»

Κυριακή

« Η τελευταία μέρα μας βρήκε και τους δυο στο ντους. Μπορεί να μοιάζει διεγερτικό αλλά για μας δεν λειτούργησε, τόσο γιατί δεν βολευόμασταν όσο και γιατί τα παιδιά έπαιζαν έξω από την πόρτα μας. Αυτό που μετράει τελικά είναι, πως θα πρέπει να εντάξω το σεξ στην πρωινή μου ρουτίνα, ακόμα και αν δεν είναι εφικτό να συμβαίνει κάθε μέρα. Και όλα αυτά γιατί ανανεώνει τη σχέση μας!»