shutterstock
shutterstock
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ!

8 πράγματα που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες για τις γυναίκες


Γυναίκες ενωθείτε!

Καμία από εσάς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη. Ως φύλο έχουμε ένα μοναδικό, κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως ακριβώς και οι άντρες, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πολλά από όσα εμείς εννοούμε ή κάνουμε στην καθημερινότητα μας.

Κι ενώ είναι πολύ πιθανό να κατανοήσουμε τις έννοιες του «γκολ», του «κόρνερ» και του «όφσαιντ» σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, εκείνοι διαρκώς μένουν με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους.

Πώς γίνεται η δική μας βαλίτσα να ζυγίζει πάντοτε περισσότερα κιλά στο αεροδρόμιο, ακόμα και αν πρόκειται για ένα ταξίδι αστραπή;

Πως είναι δυνατόν να κουβαλάμε ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια στην τσάντα, που θα μας ξεκουράσει και θα μας κάνει να νιώσουμε άνετα;

Γιατί αγοράζουμε 500 διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς, ενώ το αποτέλεσμα του μακιγιάζ μπορεί να μοιάζει φυσικό;

Στα μάτια των αντρών μοιάζει να προερχόμαστε από κάποιον άλλο πλανήτη!

Ο ιστότοπος Reddit έκανε για άλλη μια φορά τη δική του έρευνα και ζήτησε από τους άντρες να αποκαλύψουν όλα όσα αδυνατούν να καταλάβουν για τις γυναίκες ή όλα όσα τους φαίνονται πολύ περίεργα και ανεξήγητα. Ιδού οι απαντήσεις.

  • Γιατί ξοδεύουμε μια περιουσία για την αγορά ρούχων, τα οποία θα χρειαστούμε μόνο σε συγκεκριμένη περίσταση και δεν θα τα φορέσουμε ποτέ ξανά.
  • Γιατί πηγαίνουμε στην τουαλέτα «δυο – δυο» ή και περισσότερες μαζί λες και είμαστε ολόκληρο γκρουπ.
  • Το γεγονός, ότι πηγαίνουμε στο κομμωτήριο, πληρώνουμε ακριβά για μια περιποίηση και καταλήγουμε να επιστρέφουμε με το ίδιο ακριβώς λουκ στο σπίτι.
  • Γιατί χρειαζόμαστε πάνω από 10 διαφορετικά σαμπουάν και αφρόλουτρα στο μπάνιο.
  • Το ότι βαφόμαστε και τελικά δεν βγαίνουμε ποτέ από το σπίτι.
  • Πώς είναι δυνατόν να μην εξαντλούνται ποτέ τα θέματα που μας απασχολούν και τα οποία συζητάμε με τις φίλες μας , ακόμα κι αν πριν από λίγη ώρα είχαμε βρεθεί για καφέ μαζί τους.
  • Γιατί στα γυναικεία πηγαδάκια το κύριο θέμα είναι πάντα το σεξ, το οποίο αναλύουμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
  • Γιατί ενώ μπορεί η ντουλάπα που μοιραζόμαστε με το σύντροφο μας να καταλαμβάνεται σχεδόν ολοκληρωτικά από δικά μας ρούχα, εξακολουθούμε να παραπονιόμαστε, πως δεν έχουμε τι να φορέσουμε.