shutterstock
shutterstock
ΚΑΚΟ ΣΕΞ;

Τελικά τι είναι καλύτερο; Κακό σεξ ή καθόλου σεξ;


Το σεξ δεν είναι πάντα καλό. Σίγουρα σου έχει τύχει να περάσεις από μέτρια μέχρι χάλια στο κρεβάτι. Μερικές φορές φταίει ο ένας, άλλοτε και οι δύο. Κάποιες φορές ένας από τους δύο δεν το «έχει» ή δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, ώστε να γίνει το μπαμ.

Δεν μιλάμε για την περίπτωση των πρώτων φορών που ΟΚ γνωρίζετε ο ένας στον άλλον, οπότε δεν είναι περίεργο το σεξ να είναι μέτριο, αλλά για εκείνη που είσαι με τον άλλον καιρό.

Η φάση εκεί είναι κάπως έτσι... Δεν τρελάθηκες τις πρώτες φορές που κάνατε σεξ, αλλά είχατε τρομερή επικοινωνία, ήταν αστείος, σου άρεσε, οπότε λες θα το βρούμε στο σεξουαλικό. Ο καιρός πέρασε και ενώ βρίσκεστε σχεδόν κάθε μέρα και το έχετε συζητήσει, το σεξ είναι κακό, είναι πολύ κακό.

Δεν θες, όμως, να τον χωρίσεις γιατί κατά τα άλλα ταιριάζετε πολύ και πλέον δεν μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητά σου χωρίς αυτόν. 

Τι γίνεται, όμως, με εσένα που σου αρέσει το σεξ; Προτιμάς το κακό ή επιλέγεις να μην κάνεις καθόλου διότι είναι σκέτη απογοήτευση;

  • Οταν περνάς 15 λεπτά με μία ώρα και προσπαθείς να «δέσεις» με τον άλλο, χωρίς να υπάρχει κάποια ροή, τότε τρελαίνεσαι. Εκεί, που θέλεις να τον ρίξεις στο κρεβάτι και ξεκινάς γεμάτη πάθος καταλήγεις τυλιγμένη με το σεντόνι και τα χέρια σταυρωμένα. Και κάπως έτσι νιώθεις σεξουαλικά απογοητευμένη και καθόλου ελκυστική. 
  • Αμηχανία... αμηχανία... Κάνε εικόνα: Δύο άνθρωποι στο ίδιο κρεβάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κάνουν σεξ. Σιωπή και ένα «γιατί» πάνω από τα κεφάλια τους, ούτε καν βλέμματα. Αν περνάτε καλά εκτός κρεβατιού και μόνο γιατί δεν γίνεστε κολλητοί;
  • Αφού δεν τα πάτε καλά, μπορείς να χωρίσεις και να βρεις αλλού την τύχη σου. Το περιστασιακό σεξ στην περίπτωσή σου ίσως να είναι αυτό που θα σε τονώσει. Δεν σου λέω να πας με τον πρώτο τυχόντα, αλλά μπορείς να φλερτάρεις για να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Κακό σεξ ή καθόλου; Τα δύο φύλα απαντούν...

Οι γυναίκες απαντούν:

Καθόλου. «Για μένα το κακό σεξ σημαίνει πως δεν έχει χημεία με τον άλλο. Είχα σχέσεις που ταιριάζαμε σε όλα, αλλά το σεξ ήταν απαίσιο. Δεν λειτουργούν. Μπορεί να μείνετε φίλοι, αλλά με τίποτα εραστές».

Καθόλου: «Το φιλί είναι συνήθως ένα καλό σημάδι για το εάν το σεξ θα είναι καλό. Εάν δεν υπάρξει εκεί σύνδεση, ξέχασέ το».

Κακό σεξ: «Πάει καιρός που έχω να κάνω σεξ και ένα sex toy δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν άνθρωπο. Το βάρος του, τη ζεστασιά, τη μυρωδιά του, το άγγιγμά του. Ακόμα και αν αυτό χρειάζεται δουλειά».

Και οι άντρες λένε:

Κακό σεξ: «Σίγουρα, όμως, σεξ. Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να είναι κακή στο κρεβάτι σε σύγκριση με έναν άνδρα. Δεν έχει και πολλά να κάνει».

Κακό σεξ: «Ολοι μπορεί να έχουν μια άσχημη ημέρα σεξ, οπότε θα προσπαθήσω ακόμη μία φορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις είσαι τόσο καλός όσο και ο άλλος -είναι ομαδικό παιχνίδι».

Καθόλου: «Προτιμώ να μην κάνω σεξ από το να είναι χάλια, επειδή αισθάνομαι αμήχανα μετά. Τι θα πεις στον άλλον ''ευχαριστώ, αλλά γεια;''».