«Mε είχε κλεισμένη στην ντουλάπα» και... άλλες τραγελαφικές καταστάσεις σε ερωτικά ραντεβού | 0 bovary.gr
«Mε είχε κλεισμένη στην ντουλάπα» και... άλλες τραγελαφικές καταστάσεις σε ερωτικά ραντεβού | 0 bovary.gr
ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

«Mε είχε κλεισμένη στην ντουλάπα» και... άλλες τραγελαφικές καταστάσεις σε ερωτικά ραντεβού


Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα ερωτικό ραντεβού.

Κάθε ραντεβού κρύβει μέσα του και μια ιστορία. Αλλοτε ρομαντική, άλλοτε κωμικοτραγική. Υπάρχουν γυναίκες που έζησαν την εμπειρία του ραντεβού ως άσκηση υπομονής και η πρώτη ερωτική συνάντηση με το άλλο φύλο κατέληξε να είναι ένα μαρτύριο που τους έχει μένει αλησμόνητο. «Με είχε κλεισμένη στην ντουλάπα», «Μου ήρθε να λιποθυμήσω όταν μύρισα το στόμα του», «Ηθελε να μου δείξει βίντεο από την γέννηση του γιου του» και άλλες ιστορίες. Γυναίκες περιγράφουν στο cosmopolitan τις τραγελαφικές καταστάσεις που έζησαν.

1) «Κανονίσαμε να βρεθούμε σε ένα μπαρ. Στο πρώτο μας ραντεβού, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, καθυστέρησε αυτός. Εμφανίστηκε φορώντας τα αθλητικά του και ένα σακίδιο στον ώμο. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήταν η εξής: «Θες να δουλεύεις σε όλη σου την ζωή και να κάνεις καριέρα;». Εγώ απάντησα θετικά: «Ναι, θέλω να δουλεύω και να κάνω καριέρα!». Με το που άκουσε αυτό που του είπα, απάντησε: «Η μητέρα μου δεν ξαναδούλεψε από τότε που γεννήθηκα. Δεν μου κάνεις. Πρέπει να πηγαίνω». Λίγους μήνες μετά, ζήτησε δουλειά στην εταιρεία μου».

Ντάνι, 30 ετών.

2) «Βγήκα με ένα παιδί που ήταν εντελώς ανασφαλές. Οσο ήμασταν μαζί, δεν σταμάτησε να μου μιλά για τον αδελφό του και πόσο πιο ωραίος είναι από εκείνον. Επανέλαβε πολλές φορές ότι αν τον συναντήσω, θα μου αρέσει εκείνος περισσότερο».

Μαίρη, 24 ετών

3) «Την ώρα που πήγαινε να με φιλήσει, μύρισα το στόμα του και ήθελα να κάνω εμετό. Μύριζε σαν ψοφίμι. Του ζήτησα να φύγει».

Κέιτι, 28 ετών.

4) «Στο τρίτο μας ραντεβού με προσκάλεσε στο σπίτι του για να μου μαγειρέψει. Υπάρχει, όμως, μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Μένει ακόμα με την πρώην του. Υποτίθεται ότι εκείνο το βράδυ θα έλειπε από το σπίτι. Ξαφνικά, αντιληφθήκαμε ότι ήταν έτοιμη να μπει στο σπίτι. Εκείνος μου ζήτησε να κρυφτώ στην ντουλάπα. Δεν συνηθίζω να κρύβομαι σε ξένα σπίτια. Μόλις εκείνη μπήκε στο μπάνιο έφυγα άρον άρον χωρίς φυσικά να πούμε αντίο».

Μαίρη, 25 ετών.

5) «Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ενώ χαλαρώναμε μετά το γεύμα, άρχισε να μου διαβάζει ξαφνικά αποσπάσματα από ένα βιβλίο για την παγκόσμια στρατιωτική ιστορία».

Κίρα, 25 ετών.

6) «Βγήκα με έναν μπαμπά που μεγαλώνει μόνος του το γιο του. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, θέλησε να μου δείξει ένα βίντεο... από τη γέννηση του γιου του! Πήγα να λιποθυμήσω. Αλλά ευγενικά σηκώθηκα να φύγω».

Κάρι, 30 ετών.