shutterstock
shutterstock
ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Ενας ειδικός εξηγεί: Τι κάνεις όταν βρεις ένα ξένο ρούχο στο αυτοκίνητο του καλού σου


Το να κρατήσεις τον άντρα είναι μάλλον πιο δύσκολο από το να καταφέρεις να σε ερωτευτεί.

Και αυτό γιατί ο κίνδυνος να σε απατήσει ελοχεύει πάντοτε μέσα στη σχέση, όσο ιδανική κι αν φαντάζει αυτή.

Για να προλάβεις όμως το «κακό» έχεις προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσεις κάθε είδους παράξενη συμπεριφορά του: παρατηρείς αν παίρνει το κινητό μαζί του στην τουαλέτα, αν έχει αλλάξει τον τρόπο που περιποιείται και ντύνεται, αν έχει αρχίσει να γυμνάζεται εντατικά, αν καθυστερεί να επιστρέψει από το γραφείο.

Τι θα έκανες όμως αν ξαφνικά ερχόσουν αντιμέτωπη με κάτι πολύ χειρότερο, όπως για παράδειγμα να βρεις ένα ρούχο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του;

Μια γυναίκα μοιράζεται την εμπειρία της με τον ειδικό στα θέματα σχέσεων και σεξ του cosmopolitan.com, Λόγκαν Χιλ και εκείνος ρίχνει φως στην υπόθεση.

« Βρήκα ένα ρούχο στο αυτοκίνητο του αρραβωνιαστικού μου, το οποίο δεν ανήκει σε μένα. Είναι ο μόνος άνθρωπος που οδηγάει αυτό το αυτοκίνητο και κανείς άλλος δεν μπαίνει μέσα. Εκείνος υποστηρίζει πως δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκε το ρούχο εκεί μέσα. Τον εμπιστεύομαι αλλά πια έχω αμφιβολίες. Εγώ είμαι μικρόσωμη και το συγκεκριμένο ρούχο ήταν πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος. Τι κάνω τώρα; Πώς πρέπει να νιώθω για αυτό;»

Ο ειδικός Λόγκαν Χιλ απαντά:

«Συμφωνώ με το γεγονός ότι το «δεν ξέρω» δεν αποτελεί ξεκάθαρη απάντηση. Φυσικά και έχεις αμφιβολίες. Ισως να είσαι της άποψης ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καπνός είναι το ξένο ρούχο που δεν ξέρεις σε ποια ανήκει. Αλλά θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι. Οταν αναφέρεσαι στο ρούχο αυτό, εννοείς κάποια μπλούζα ή κάποιο εσώρουχο; Θα μπορούσα να υποστηρίξω πως κάποια φίλη του ξέχασε ένα δεύτερο ρούχο μέσα στο αυτοκίνητο του αλλά η παντελής άρνηση δείχνει ότι κάτι σου κρύβει. Ειδικά δε, αν δεν προσπαθεί καθόλου να μάθει σε ποια μπορεί να ανήκει αυτό και πώς μπορεί να βρέθηκε μέσα στο όχημα. Είναι πολύ περίεργο να μην έχει καμία απολύτως ιδέα. Αν τουλάχιστον έδινε κάποια πιο πειστική εξήγηση, θα μου φαινόταν πιο συμπαθητική η δικαιολογία του. Θα πρέπει λοιπόν είτε να υποθέσεις ότι σου λέει ψέματα και σε απατά ταυτόχρονα και να τον χωρίσεις είτε να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν ανέχεσαι την απιστία και να προχωρήσεις μαζί του με μεγάλη προσοχή.»