instagram
instagram
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ FIT

Μοντέλο αποκαλύπτει πώς γίνεται η κοιλιά μετά τη γέννα, όσο γυμνασμένη και να είσαι


Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εγκυμοσύνης το σώμα της γυναίκας αλλάζει και αρχίζει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Δεν υπάρχει άλλωστε περίπτωση να συναντήσετε κάποια νέα μητέρα, που αν την ρωτήσετε για την εικόνα της πριν και μετά τη γέννα, θα σας πει ότι ότι είναι ίδια. 

Οσο μεγαλώνει το μωρό, τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες της γυναίκας για κατανάλωση φαγητού και πρόσληψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών κι έτσι, ο δείκτης της ζυγαριάς μετακινείται ανοδικά επί εννέα ολόκληρους μήνες.

Παράλληλα, το αυξημένο σωματικό βάρος και κυρίως η ύπαρξη του μωρού, κάνουν σχεδόν αδύνατη τη σωματική άσκηση για τη διατήρηση της σιλουέτας.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες έχουν ως συνέπεια τις ραγάδες, τη χαλάρωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα, ακόμα και σε σημεία που δεν το είχατε φανταστεί.

Αυτά τα «προβλήματα» δεν κάνουν όμως διακρίσεις. Διότι, ακόμα και αν είστε αθλήτρια ή μοντέλο, όπως η Τάμι Χέμπροου από την Αυστραλία, η οποία απέκτησε το δεύτερο της παιδί πριν από έξι μήνες και παρότι η αποκατάσταση της μετά τον τοκετό ήταν γρήγορη, η κοιλιά πάντα θα... έχει πρόβλημα. 

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Η όμορφη μητέρα, που ομολογουμένως διαθέτει κορμί «θανατηφόρο», χρειάστηκε να απέχει για κάποιο διάστημα από το γυμναστήριο, προκειμένου να αναρρώσει μετά τη γέννα, όμως έχασε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό μυϊκής μάζας.

Επίσης, η εγκυμοσύνη της έχει αφήσει ένα εμφανές σημάδι στην κοιλιά, το οποίο αποκαλύπτει η ίδια μέσα από μια φωτογραφία της στο instagram και δεν είναι άλλο από τη χαλαρότητα στο δέρμα.

Επέλεξε να αναδείξει αυτό το «πρόβλημα» με τον πιο γλυκό τρόπο, παίρνοντας δηλαδή αγκαλιά το μικρό της γιο και βάζοντας τα πόδια του επάνω στην κοιλιά της. Οσο ο μπόμπιρας πιέζει το σημείο με τα πόδια, τόσο πιο έντονα φαίνεται η χαλαρότητα στο δέρμα.

Περισσότεροι από 437,400 άνθρωποι δήλωσαν, ότι τους άρεσε η συγκεκριμένη δημοσίευση, με άλλους να ασκούν αρνητική κριτική και άλλους να χαίρονται, που το μοντέλο «αγκαλιάζει» την τωρινή της εικόνα, αποτέλεσμα του θαύματος της μητρότητας.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram