Shutterstock
Shutterstock
ΡΙΞΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ

Μάθε πως να «ρίχνεις χυλόπιτα» -Αντρες σου λένε το πώς


Κανονίσατε να βγείτε... Πήγατε για ένα χαλαρό ποτό... Δεν τρελάθηκες... Είπες να βγεις μία ακόμα φορά, ήταν ΟΚ... Επειδή σου άρεσε και ήταν έξυπνος ξαναβγήκες, ωστόσο, κάτι δεν κολλούσε.

Ηταν ευγενικός και αστείος, αλλά δεν σε ιντρίγκαρε τόσο, ώστε να συνεχίσεις να βγαίνεις μαζί του και να κάνεις σχέση. Οπότε, ήρθε η ώρα να του πεις πως θες να σταματήσετε να βγαίνατε. (Ναι, όταν είμαστε στη φάση των ραντεβού και των μηνυμάτων λέμε στον άλλον ξεκάθαρα πως θέλουμε να κόψουμε επαφή).

Τα αγόρια, λοιπόν, αποκαλύπτουν πως θέλουν να τους ρίξεις... χυλόπιτα, χωρίς να το πάρουν στραβά και να προβληθούν. Σε βοηθούν δηλαδή να μην μπεις στην διαδικασία του να σπας το κεφάλι σου για να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για μια τόσο άβολη στιγμή. Να θυμάσαι πως αυτό που θέλουν είναι να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη, το εκτιμούν.

Υπάρχουν άνδρες που αρκούνται  στο «ευχαριστώ, αλλά δεν ενδιαφέρομαι», το οποίο θεωρούν μια σταράτη και ευγενική απάντηση, καθιστώντας τους σαφές πως δεν είναι ο τύπος σου. Από την άλλη, υπάρχουν κάποιοι που σε θέλουν ειλικρινή σε περίπτωση που προτίμησες κάποιο άλλο ραντεβού σου. Από τη στιγμή που είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου είναι λογικό να βγαίνεις πολλά ραντεβού, οπότε όταν διαλέξεις θα είναι καλύτερο να πεις σε αυτόν που απέρριψες πως είσαι αλλού από το να του αρχίσεις τα ψέματα ή να εξαφανιστείς.

«Ευγενική αλλά και ξεκάθαρη. Μην σπαταλάς τον χρόνο του, μην του δίνεις ελπίδες με μια μπερδεμένη απάντηση, μην είσαι αγενής. Απλά πες δεν ενδιαφέρομαι τελικά και ας το εκεί. Λακωνικό, ακριβές και καθόλου αγενές», γράφει ένας χρήστης του Reddit.

«Αν δεν σου αρέσω, κάνε με να καταλάβω πως δεν έχω καμία πιθανότητα. Κάνε το σαφές, θα το εκτιμούσα», λέει ένας άλλος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως και οι άνδρες θέλουν τα πράγματα όπως και οι γυναίκες, μιας προτιμούν να τους απορρίψουν και να τους το πουν από το να εξαφανιστούν έτσι ξαφνικά μια μέρα.