ΕΓΙΝΕ VIRAL

Tι έκανε μια παντρεμένη για να θυμίζει στον άνδρα της ότι δεν πρέπει να την απατήσει


Φαίνεται ότι το χιούμορ είναι τελικά το βασικό συστατικό ενός επιτυχημένου γάμου.

Αυτό απέδειξε η κίνηση της 29χρονης Αμάντα Τάλμαν από το Μίσιγκαν που χάραξε στη βέρα του συζύγου της ένα μήνυμα για να του υπενθυμίζει πάντα ότι... δεν πρέπει να την απατήσει.

Η φωτογραφία της βέρας κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει κλικαριστεί πάνω από 880.000 φορές. Δείχνει ότι όταν μια γυναίκα εκφράζει ανοιχτά αυτό που σκέφτεται χαίρει της εκτίμησης του ανδρικού φύλου.

Η Αμάντα χάραξε στη βέρα του συζύγου της την φράση «Βάλ'την πίσω» θέλοντας να του υπενθυμίζει συνεχώς τον γάμο τους! Κάθε φορά που ο σύζυγός της θα βγάζει την βέρα του, η φράση θα... φωνάζει να την βάλει πίσω.

Ο Νταν δηλώνει ότι η σχέση με την σύντροφό του είναι γεμάτη έρωτα, γέλιο και πειράγματα και παραδέχεται ότι δεν είχε ιδέα για την φράση που η σύζυγός του είχε χαράξει στη βέρα του.

Την αποκάλυψη για το μήνυμα που ήταν χαραγμένο στη βέρα έκανε ένας φίλους του Νταν που μοιράστηκε την φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες στο Ιmgur (εκεί θα βρεις φωτογραφίες έχουν γίνει viral) και δήλωσε: «Εχουν έναν γάμο που έχει χιούμορ». Το ζευγάρι είναι παντρεμένο πέντε χρόνια και έχει τρία παιδιά.