Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 10 ημέρες | 0 bovary.gr
Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 10 ημέρες | 0 bovary.gr
ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 10 ημέρες


Η Κέιτ Χιλ συνέλαβε ενώ ήταν έγκυος. Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας από την Αυστραλία που έμεινε έγκυος δύο φορές με διαφορά δέκα ημερών κάνει το γύρο του κόσμου.

Ενα ιατρικό φαινόμενο που σε παγκόσμιο επίπεδο έχει καταγραφεί μόνο 10 φορές.

Η Κέιτ και ο Πίτερ Χιλ κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους τον Δεκέμβριο του 2015.

Η Κέιτ άκουγε συνεχώς από τους γιατρούς ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος ήταν ελάχιστες.

Seven Network
Seven Network

Λόγω του ότι η Κέιτ έπασχε από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ο γιατρός της την συμβούλεψε να υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία. Φαίνεται ότι η σύσταση του γιατρού απέδωσε... καρπούς.Η Κέιτ συνέλαβε και δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 10 ημέρων κάνοντας σεξ χωρίς προφύλαξη μόνο μια φορά. Ενα φαινόμενο σπάνιο στα ιατρικά χρονικά. Τα δίδυμα παιδιά της Κέιτ και του Πίτερ – Ολίβια και Σάρλοτ- γεννήθηκαν με διαφορετικό βάρος (αφού κατά την εγκυμοσύνη είχαν διαφορετική ανάπτυξη).

Seven Network
Seven Network

Όπως επεσήμανε ο μαιευτήρας της Κέιτ, Μπραντ Αρμστρονγκ, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη στην πελάτισσά του μέχρι που το έψαξε στο Διαδίκτυο σχετική βιβλιογραφία.

«Ο Πίτερ και εγώ είχαμε μόνο μια σεξουαλική συνέρευση. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό και κατάφερε να γονιμοποιήσει και δεύτερο ωάριο.  Η σύλληψη των διδύμων έγινε σε διαφορετικές ημέρες παρά το γεγονός ότι υπήρξε μόνο μια σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kέιτ στο Seven Network.