fifty_obsessed/ Ιnstagram
fifty_obsessed/ Ιnstagram
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

50 αποχρώσεις του γκρι: Πώς προπονήθηκαν για τις σκηνές σεξ οι πρωταγωνιστές


Οι πρωταγωνιστές των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου της ταινίας, δεν έπρεπε να είναι απλά γυμνοί.

Επρεπε να αντέξουν πολύωρα γυρίσματα για να καταφέρουν να γυρίσουν «τις τέλειες σκηνές σεξ». Να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, με θελκτικό κορμί.

Η Ραμόνα Μπρακάνζα είναι σύμφωνα με το Νew York Post, ο άνθρωπος- κλειδί. Είναι η γυμνάστρια που κρύβεται πίσω από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών για να αντέξουν τον «μαραθώνιο» ερωτικών σκηνών. Από τα χέρια της Ραμόνα Μπρακάνζα έχουν περάσει μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου και όχι μόνο.

Τζέσικα Αλμπα, Χάλι Μπέρι, Αν Χαθαγουέι είναι μόνο μερικά από τα ονόματα στο πελατολόγιό της. Η φίτνες γκουρού προσπάθησε να κρατήσει σε φόρμα τους πρωταγωνιστές για να έχουν ευλυγισία, αντοχή, όχι περιττό βάρος (για να «γράφει» το κορμί τους καλύτερα στον φακό). Η Ραμόνα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα και σίγουρα πράγματα που θα δούμε ποτέ σε οθόνη.

Ο αδυσώπητος εκατομμυριούχος Κρίστιαν Γκρέι έπρεπε να είναι αθλητικός τύπος. H γυμνάστρια δεν ήθελε να δείχνει υπερβολικά μυώδης, αλλά σίγουρα δυνατός (και σε καμία περίπτωση να μην δείχνει ότι κρυώνει στις σκηνές που δεν φορούσε το T- Shirt του!). Από την άλλη, η Αναστάζια θα έπρεπε να είναι λεπτή και κομψή. Ο Γκρέι, από την άλλη, θα έπρεπε να έχει αντοχές ώστε να μπορεί να σηκώνει την Αναστάζια (όπως στη σκηνή που έκαναν σεξ στο μπάνιο).

Η Ραμόνα επικεντρώθηκε στα πόδια και στα μπράτσα του Τζέιμι Ντόρναν και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής στο Entertainment Tonight, έκανε push- ups. Αυτό βοηθούσε τον μεταβολισμό του, την καύση λίπους και βέβαια την έκκριση τεστοστερόνης.

Η γυμνάστρια έβαζε στον Ντόρναν να κάνει καθίσματα και να σηκώνει βάρη. Η προπόνησή τους γινοταν δύο φορές την εβδομάδα και διαρκούσε περίπου 30 λεπτά την φορά.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Ντακότα Τζόνσον περιελάμβανε ασκήσεις για την τόνωση των μυών και χοτ γιόγκα. Οι δύο τους έκαναν προπονήσεις 4 φορές την εβδομάδα, για 30 με 40 λεπτά κάθε φορά. «Δεν ήθελα να κάνουν και οι δύο τις ίδιες ασκήσεις. Δεν ήθελα η Ντακότα να δείχνει μυώδης» δηλώνει η γυμνάστρια.

 

A post shared by Jamie Dornan 'E (@onlyjamiedornan) on Feb 28, 2017 at 8:49am PST