Ανδρας που έκανε για μια εβδομάδα ό,τι και ο Mr Γκρέι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» περιγράφει | 0 bovary.gr
Ανδρας που έκανε για μια εβδομάδα ό,τι και ο Mr Γκρέι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» περιγράφει | 0 bovary.gr
ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΡΕΪ

Ανδρας που έκανε για μια εβδομάδα ό,τι και ο Mr Γκρέι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» περιγράφει


Κρίστιαν Γκρέι. Ο σέξι, καυτός, μυστήριος, δισεκατομμυριούχος, χαρακτήρας της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Παρά το γεγονός, ότι πρόκειται για ένα δημιούργημα της φαντασίας με άκρως σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις στο σεξ, πολλές γυναίκες τον έχουν ερωτευτεί.

Πώς θα ήταν άραγε, αν ο δικός σου σύντροφος του έμοιαζε λιγάκι;

Ο Φρανκ Κόμπολα, που γράφει καθημερινά στο cosmopolitan απευθυνόμενος στις γυναίκες, μιλάει για την απόφαση του να μιμηθεί τη συμπεριφορά του Μίστερ Γκρέι στην καθημερινότητα του, προκειμένου κυρίως να ερεθίσει τη γυναίκα του και να δώσει άλλη νότα στη σεξουαλική τους ζωή.

«Δεν έχω πολλά χρήματα. Στην πραγματικότητα μερικές φορές ξεμένω εντελώς από χρήματα, κάτι που σημαίνει ότι σε αντίθεση με τον Μίστερ Γκρέι, εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ σπατάλες, όπως το κομψό και καλό ντύσιμο ή ακόμα ένα ιδιωτικό ελικόπτερο. Παρόλα αυτά έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, για να μπορέσω να υιοθετήσω τη συμπεριφορά του Κρίστιαν στην καθημερινότητα μου και ιδιαίτερα, στη σχέση μου με τη σύζυγο μου. Από αυτό το πείραμα ξεχώρισα τρία χαρακτηριστικά», λέει ο Κόμπολα.

  • Το επίμονο βλέμμα του

«Ενα από τα δυνατά σημεία του Κρίστιαν Γκρέι είναι το επίμονο, σιωπηλό και έντονο βλέμμα του, το οποίο μάλλον χρησιμοποιεί ως «εργαλείο». Οταν προκύπτει για παράδειγμα ένα πρόβλημα, τότε ενεργοποιεί το επίμονο βλέμμα του, ώστε να αναγκάσει το συνομιλητή του να υποχωρήσει. Προσωπικά, αν έβλεπα κάποιον να φέρεται έτσι, δεν θα σκεφτόμουν ότι πρόκειται για μια συμπεριφορά ατόμου με κυριαρχικό χαρακτήρα, αντιθέτως θα γελούσα και θα σκεφτόμουν πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ή πως πιστεύει ότι με το βλέμμα του μπορεί να φοβίσει τους γύρω του. Εγώ με τη σειρά μου προσπάθησα να το εφαρμόσω όταν η γυναίκα μου με ρώτησε, αν θα ήθελα να μαγειρέψω εγώ το βραδινό. Αντί να χρησιμοποιήσω τις λέξεις και να αρνηθώ, την κοίταξα επίμονα, μένοντας σιωπηλός κι εκείνη νευρίασε και απλά άρχισε να φωνάζει. Μετά πήγε στην κουζίνα για να μαγειρέψει και παρότι κανένας από τους δυο μας δεν έμεινε νηστικός, η προσπάθεια μου να την «ανάψω» ερωτικά ήταν άκαρπη».

Instagram / fiftyshadesofmygrey
Instagram / fiftyshadesofmygrey
  • Το χρήμα ως μορφή κυριαρχίας

«Ηθελα να αποδείξω στη σύζυγο μου πως τα χρήματα μπορούν να με κάνουν πιο σέξι, όπως συνέβη και στην περίπτωση της ταινίας. Οταν η Ανα χρειάστηκε ένα ποσό, ο Κρίστιαν έσπευσε να το καταθέσει στο λογαριασμό της. Βρήκα την ευκαιρία για τη δοκιμή, όταν ξεμείναμε από γάλα. Φτάσαμε στο ταμείο του καταστήματος και ενώ εκείνη έβγαλε την κάρτα της για να πληρώσει, εγώ φώναξα δυνατά πως ο λογαριασμός είναι δικός μου και πέταξα με ύφος κάποια τσαλακωμένα χαρτονομίσματα επάνω στο ταμείο. Τόσο εκείνη, όσο και η ταμίας με κοίταξαν περίεργα. Φυσικά η γυναίκα μου εκνευρίστηκε και πλήρωσε τελικά το λογαριασμό».

Instagram / fiftyshadesofmygrey
Instagram / fiftyshadesofmygrey
  • Η κυριαρχία στο κρεβάτι

«Επηρεασμένος από μια καυτή σκηνή της ταινίας, ζήτησα από τη σύζυγο μου να χρησιμοποιήσει ένα ερωτικό βοήθημα πριν επισκεφτούμε τους γονείς μου και εκείνη απλά με έβρισε. Σίγουρα απέτυχα στο να την ερεθίσω!».

Instagram / fiftyshadesofmygrey
Instagram / fiftyshadesofmygrey