shutterstock
shutterstock
ΜΑΣ «ΚΟΥΦΑΝΕ»

Εμφυτεύματα στήθους second hand -Αγγλίδα τα πουλάει στο eBay μετά από 11 μήνες χρήσης


Κοστίζουν περίπου 240 ευρώ και η ίδια υποστηρίζει, πως είναι αποστειρωμένα και σε άριστη κατάσταση.

Εαν το στήθος σου είναι μικρό ή ο όγκος του έχει χαθεί μετά το αδυνάτισμα, τότε ίσως βρίσκεσαι κι εσύ σε σκέψεις να επισκεφθείς τον πλαστικό, όπως έκαναν εκατοντάδες γυναίκες, ανάμεσα τους και κάποιες διάσημες.

Πάρε για παράδειγμα την πρωτοπόρα στο είδος Πάμελα Αντερσον, τη Μέγκαν Φοξ, τη Σοφία Βεργκάρα, τη Βικτόρια Μπέκαμ και άλλες σταρ, που έχουν κάνει επέμβαση προσθετικής στήθους και προτάσσουν το μπούστο τους σε κάθε τους εμφάνιση, τραβώντας τα βλέμματα των αντρών επάνω τους και προκαλώντας τα σχόλια των γυναικών.

Τι γίνεται όμως όταν κάποια στιγμή βαρεθείς τον όγκο και θελήσεις να επιστρέψεις στην αρχική σου εικόνα;

Πριν κλάψεις τα χρήματα που έδωσες για την επέμβαση αυτή – η οποία κοστίζει όσο να πεις- μια νεαρή από την Αγγλία, σου λέει την ιδέα της: να τα πουλήσεις στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς κάνει και η ίδια!

Πρόκειται για μια γυναίκα με το όνομα «Κατ» από το Γουέστ Μίντλαντς της Αγγλίας, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail,αποφάσισε να πουλήσει τα χρησιμοποιημένα εμφυτεύματα της στο eBay έναντι περίπου 240 ευρώ.

Τα second hand πια εμφυτεύματα ήταν το μυστικό του πλούσιου στήθους της για έντεκα ολόκληρους μήνες, αλλά παρότι χρησιμοποιημένα, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι αποστειρωμένα και σε «άριστη κατάσταση», ενώ όποια γυναίκα τα αγοράσει θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Η Daily Mail αναφέρει, πως η «Κατ» έχει ήδη οκτώ προσφορές για αυτά.

Οσο για το λόγο που τα αποχωρίζεται;

Η νεαρή λέει ότι έχουν λάθος μέγεθος και δεν της ταιριάζουν.

Οσο ζεις, μαθαίνεις!