shutterstock
shutterstock
15|03|2017 09:43
SHARE
ΩΡΙΜΟ ΣΕΞ

Σεξ με μεγαλύτερο –7 λόγοι που το κάνουν πιο απολαυστικό


Εσύ νέα, όμορφη και δροσερή σαν τα κρύα τα νερά. Αναζητούσες πάντοτε τον ιδανικό σύντροφο και ήσουν πολύ προσεκτική και αυστηρή στις επιλογές σου. Μέχρι που μια μέρα έπεσες πάνω σε έναν γοητευτικό 45άρη και έχασες τα λογικά σου!

Απίστευτα σέξι και ώριμος, σε αντίθεση με τα αγόρια της ηλικίας σου. Κατασταλαγμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Σε έκανε να κολλήσεις τα μάτια σου επάνω του σαν μαγνήτης και φυσικά ήξερε από πρώτο χέρι πως να σε φλερτάρει και να σε ρίξει στο κρεβάτι, εκεί όπου έζησες μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν τις χάρες τους και αυτοί είναι οι λόγοι που το σεξ μαζί τους είναι πάντοτε απολαυστικό.

  • Γνωρίζουν περισσότερα για το γυναικείο σώμα

Εχουν κάνει σεξ πολλές φορές στη ζωή τους και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά την κάθε αντίδραση του γυναικείου σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Εχουν το κατάλληλο άγγιγμα, ξέρουν ποια είναι τα σημεία εκείνα που διεγείρουν τη γυναίκα και σίγουρα δεν είναι μόνο το στήθος της.

  • Δεν τους ενδιαφέρει απλά να ολοκληρώσουν

Οι νεαροί άνδρες έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν στο σεξ και επικεντρώνονται κυρίως σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, ένας μεγαλύτερος άντρας βλέπει το σεξ ως μια απολαυστική εμπειρία και για τους δύο. Θα αφιερώσει χρόνο για να δοκιμάσει διαφορετικές στάσεις και να πειραματιστεί.

  • Αντιλαμβάνονται τη σημασία των προκαταρκτικών

Για αυτούς τα προκαταρκτικά δεν λειτουργούν μόνο ως «ζέσταμα», αλλά ως τρόπο για να έρθουν πιο κοντά (συναισθηματικά) στη γυναίκα. Και εξαιτίας της τριβής τους στο θέμα, έχουν κατανοήσει πλήρως ότι η γυναίκα θέλει το χρόνο της, για αυτό και της τον αφιερώνουν χωρίς να βιάζονται να μπουν στο ψητό.

  • Αντιμετωπίζουν το σεξ με χαλαρότητα

Τα νεαρά αγόρια, ίσως και λόγω της αγωνίας τους να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι, προσπαθούν να ακολουθήσουν συνήθως ένα δικό τους πλάνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τους μεγαλύτερους άντρες. Αντιμετωπίζουν τη σεξουαλική πράξη με χαλαρότητα και αυθορμητισμό και δεν δίνουν σημασία στα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν.

  • Εχουν παραξενιές στο κρεβάτι

Η καλύτερα ιδιαίτερες προτιμήσεις που οφείλονται στα χρόνια της εμπειρίας τους. Μπορεί να σου ζητήσουν να παίξετε κάποιους ρόλους ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε βοηθήματα.

  • Εκφράζονται ανοιχτά για αυτά που θέλουν ή δεν θέλουν

Λόγω της ηλικίας τους τους διακρίνει η αυτοπεποίθηση και αυτό είναι ένα στοιχείο, που τους βοηθάει ιδιαίτερα στο να εκφράσουν ανοιχτά τις επιθυμίες τους αλλά κι εκείνα που δεν απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Ισως αυτή είναι και η αιτία που η σεξουαλική τους ζωή παραμένει ζωντανή και γεμάτη ενδιαφέρον.

  • Καταλαβαίνουν τη βαθύτερη ουσία του καλού σεξ

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε άλλο συμβαίνει πριν και μετά τη συνεύρεση έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους. Για παράδειγμα θα σου προτείνουν ένα γεύμα σε εστιατόριο, θα ανάψουν κεριά για να φτιάξουν ρομαντική ατμόσφαιρα πριν βγάλεις τα ρούχα σου, θα σου ετοιμάσουν πρωινό την επόμενη ημέρα.