Shutterstock
Shutterstock
ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Δικηγόροι αποκαλύπτουν τα πιο ένοχα μυστικά που έχουν κρύψει σύζυγοι μεταξύ τους


«Πονάει ο χωρισμός πονάει».

Παντρεύτηκες, ταξίδεψες για το μήνα του μέλιτος και λίγο μετά την επιστροφή τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να καλέσεις αμέσως το δικηγόρο σου.

Τον άνθρωπο εκείνο που αναλαμβάνει να επιλύσει δεκάδες υποθέσεις ενώπιον του δικαστηρίου και τώρα πια καλείται να σου δώσει το πολυπόθητο χαρτί της ελευθερίας!

Πιστεύεις όμως ότι ο ρόλος του περιορίζεται μόνο σε αυτό;

Εξαιτίας της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ σας, ο δικηγόρος είναι κάτι παραπάνω από ένας επαγγελματίας. Γίνεται κάτι σαν ψυχολόγος τον οποίο οι πελάτες εμπιστεύονται ακόμα και για τα πιο ένοχα μυστικά τους.

Η ιστοσελίδα Reddit ζήτησε από ανθρώπους αυτού του επαγγέλματος που ειδικεύονται στα διαζύγια να αποκαλύψουν ότι πιο σοκαριστικό έχουν ακούσει ποτέ από πελάτη τους και ιδού τι απάντησαν.

  • «Ενας άντρας εξαφάνισε εβδομήντα χιλιάδες δολάρια από την κοινή περιουσία που διέθετε με τη γυναίκα του, η οποία δεν το έμαθε μέχρι τη στιγμή της αίτησης διαζυγίου. Τότε τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και τη συνέλαβαν οι αρχές».
  • «Ενας από τους συζύγους των γυναικών που ζήτησαν να βγάλουν διαζύγιο είχε την εξής παραξενιά: έκλεβε εσώρουχα της γυναίκας του και τα φορούσε. Η ίδια πίστευε ότι την απατούσε χωρίς αυτό να ισχύει».
  • «Από τα χειρότερα πράγματα που έχω συναντήσει κατά την έκδοση διαζυγίου, είναι ένα τεράστιο χρέος, ύψους 1.8 εκατομμ. δολαρίων που συνδεόταν με τυχερά παιχνίδια».
  • «Ενας από τους άντρες που με επισκέφτηκαν στο γραφείο για να κάνουν αίτηση διαζυγίου είχε εισόδημα ύψους 1.5 εκατομμ. δολαρίων και είχε απατήσει τη σύζυγο του δέκα φορές. Περίπου στο τέλος των διαδικασιών του διαζυγίου ανακαλύψαμε ότι είχε άλλη μια οικογένεια στο Σιάτλ, διαφορετικό όνομα, αλλά και μισθό που άγγιζε τα 14 εκατομμ. δολάρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε και τρίτη σύζυγος στην Τσεχία, όπου μετακόμισε για να γλιτώσει».
  • «Ο σύζυγος που γνώρισα μέσα από την υπόθεση διαζυγίου του είχε κατορθώσει να κρύψει τεράστια περιουσία: δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων, ένα εξοχικό στη θάλασσα σε μια πανάκριβη πόλη, αλλά και μια εμπλοκή του με άντληση πετρελαίου. Η γυναίκα του δεν ήξερε τίποτα. Ολα ήρθαν στο φως αργότερα, όταν εκείνος πέθανε».